+1 oy
625 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (2,530 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar dua edin sapancaya gitcez ins bı sıkıntı yaşamayız dooandirilmamisizdr:) çok araştırdık bakalm.. 4bin ödedik  havale olarak 3geceligine 4400 oducez kalani eldenvericez  eşim sadece 2800 zannediyoruzyrmus bende 1gunlugu o fiyat dedim çok falan diye söylendi durdu para biriktiriiyim demiyorsunda ... gerçekten sıkışarak verdik ama okadar senenin stresini atmam lazm annemde Antalya ya tatile gitti dün 5gun kalıcak bana ne diyor biliyormusunuz  beni bekleseydin birlikte giderdik diyor tatilden gelecek yine tatil bide annemin nekadar soylenecegini tatili burnumdan getirecegini Tahmin edin bakalım senide Eskişehir'e goturrz dedim artık hi neyse ben guvenemyrm size terine havuza dikkat edin diyor orda yine gıcık giick konusucak wlla kafan rahatlasın biraz kendi malzmeelrimi goturcem bakalm dışardan yenmeye özen gostericek cunku battik ..kızımın doğum günü 3wylulde de orda kutlamayı istiyorum 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hadi gözün aydın ins güzel geçer parayı boşver artık tadını çıkarın 
(2,530 puan) tarafından
Aynen öyle bende diyorum tadını çıkartalım sonrayı düşünme die ins dua edin
-Reklam-
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Kizlar bana bakın 
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Kapat telefonunu annen ulaşamasın en azından iki gün kafayı dinlensin nasılsa götürmedin diye burnundan gelecek 
(2,530 puan) tarafından
Yok yok getiremez busefer antlaya da annem 5inde çıkış yapicak otelden bizde 6snda sadece boş kaldığı zaman yazar da yazar şuraya dikkat et bebelerime şunu al unu yedir hala böyle yazma dedgim halde yazar siniretmek yıpratmak için yapıyor net belli ben ne götüreceğini blmiyormuyunm öyle değişik .. wlla kapatcam ablam annem yazıp dururlar nasl ora bebeler nasl die aksam acicam yada uçak modu :) resim çekilirim keyf ederim öyle :) ay dua edin ins güzel çıkar bebelerim çok heveslendi
(13,304 puan) tarafından
İyi tatiller olsun kuzum şimdiden
(2,530 puan) tarafından
Çok saol kuzum
0 oy
(2,530 puan) tarafından
İçimde bı endişe 
0 oy
(51,858 puan) tarafından
senin bu annen hepimize stres oldu☺️
(2,530 puan) tarafından
Hahahaha olmasın kız
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Huhuhuuuuu12
0 oy
(48 puan) tarafından
Nerden buldun oteli instagram mı 
(2,530 puan) tarafından
Ya nerden. Kiralamak lazımdı ins degildir  ins kadınla konstuk ev sahibini bı aile varmış büyük zeytin almış onu dolabimda koydum büyük dolabım var kahvaltı hazırlamak için bikucuk restarnm var fln dedi bungalovun yerini tarif etti hemen yakın sizinki sağda fln güven verdi bide acenteden tutunca müşteri hizmetlerinden aradılar 0850 ile başlayan okadar yol gidip hazırlık yapicaz ins değildir çok korkuyorum esimin çenesinden kurtulamam 4bin ödedik rabbimin izniyle gerçek hesaptır ki sorustrdumda bı dernek varmış bunlara üye okunuyormuş sahte mi gerçek hesap mı baktılar
(48 puan) tarafından
Hee tamam o zaman canım baktırdıysanız sıkıntı yok, bizde gitmeyi düşünüyorduk bir yer bulduk bi araştırdık dolandırıcı  çıktı. Korkma değildir o zaman.  Hayırlı tatiller iyi eğlenceler canım
(2,530 puan) tarafından
Nasıl arastrdiniz cnm eğer memnun kalırsam link atarım dolandırıcı değildir umarım korkarak birazda değildir ins diyerek ödedik savibuorg  ve tursaborgtr bunlardan sorustrduk tursabdan web sitesini sordurduk savibudanda acenta varmı böyle die ins rabbim yardım eder ..gitmeyi düşünüyorsan fenomenlerin gittiği bı iki yer var yer yok die eledim birinde merdivenli die
(48 puan) tarafından
Yok yok korkma öyle bir dernek açmışlar dolandırıcılara karşı bende araştırırken gördüm. Biz bu sene tatilimizi yaptık çok şükür belki seneye tekrar gideriz insallah
(2,530 puan) tarafından
Wlla güvenilir 3 4 yer var cnm eğer giderseniz sorabilirsin bana çünkü güvenilir yer bulmak çok zor etrafımda da giden yoktu şükür bu günlerinize ne deyim
0 oy
(7,930 puan) tarafından

Aaaa annen bu tarafta mı demek .Hemen olduğu oteli söyle ,  4-5 ay salmamalarını söyleyeyim  yada bu tarafa kaçırıp getireyim ;rahat bıraksın seni :) :D

Tabiki şaka :)

İyi tatiller canım. Tatilde mutlu ol mutlu dön , mutluluğun yeni tatile kadar daim olsun.Tatil postları bekliyorum senden fenalık geçirmeden okuyacağım :D:)

(2,530 puan) tarafından
Hahahaa kemerdeler ...:) Öyle yap wlla annem 1ay kalsam dinlenemem öyle yorgunum diyor giderken bana atar yaptida gitti Emine'nin gelini ,kızı pasta börek yapacakmış biri ütü yapacakmis bende şans yok diyor bende sana yaptıklarına karşılık bunu diyorsan hala dedim bana ne diyor bikiyormsn bana napiverdin ha diyor wlla kusura bakma anne ben poğaça isterken hazır al diyorsun sende hazır aliver ben kendi evime temizlikçi tutmayi duusnuyorum kimsenin ben gibi ağır işi yok dedim 2cocukla nye beni uzerse anneannem hiç kiyamiyor  bana niye üzüyor seni diye .. etkileniyor başkalarından .. wlla cildimde sivilce geçmiyor stresten az az çıkıyor .. bide bu güzele naptik biz telefonumbozuk yok kapanıyor yok şarj olmuyor dedi dedi eşimde annen tekefon isitoyr dedi neyse eşim benden habersiz almış tam annemin tatile gideceği gün geldi e bu tekwfonu kurdurmak ayarlamak lazım 1gunum.gitti 2kez annemin eve gittik kimlik almaya gezmeye gidicektik iptal oldu hat çıkart telefonu kurdur bide qcitasyon yaptı verirlerse yerim diye Halley kola çubuk naneli şeker alıp kapısına bıraktı eşim babam 6da anca kalkıyor sabah nobetten çıkıp daha napalm hala maaş kartını vermicenmi diyor sıkışıg bu tatile bile zor gidiyoruz anlamıyor belkide kolye mi satcam :(
(2,530 puan) tarafından
Hahahaha ins ins cnm sapanc ayazinca hemen gir oku :) bende senin nicki unutmucam :) çok çok güzel dilekler bunlar bende huzur olsun mutlu olurum ins daim olur eve gelince yine annem telaşı sarmaz eşimde 1ay izinli Eylül de anneme hiç baktirmicaz herkese nasip olsun gitmek zor ayarladık ama güzel olucak ins
(2,530 puan) tarafından
Cnm post açtım postlarimi okucam demstn:)
0 oy
(13,609 puan) tarafından
Çok güzel geçsin inşallah :) 

Eskişehir de ne yapacaksınız :)
(2,530 puan) tarafından
Çok çok tesekkr ederim inss insss rabbim korur bizi sıkıntı yaşamayız Eskişehir'de günübirlik veya 1 gün kalmalı gezmek istiyorum ama parasal ölümü bilmem bide guzelcehisar istyrm:)
(13,609 puan) tarafından
Eskişehir çok güzel bir şehirdir mutlaka gelmeni gezip görmeni isterim :)
Çibörek de yemelisiniz gelmişken :)
0 oy
(775 puan) tarafından

Bi anne kızına neden bu kadar karışır ki anlamıyorum neyse iyi tatiller şimdiden canım :)

(2,530 puan) tarafından
Oooo daha neler neler çünkü takıntılı herşeye takıyor bı anlatsam yuh dersin herşey onun istediği gibi olsun ister tesekkrler cnmmm saol
(775 puan) tarafından
Olsun canım annedir boşver dediklerine çok takılma bazen benimkide karışır bişey desem hemen gönül koyar kırılıverir o yüzden biraz daha hasaas davranıyorum bişey demiyorum napim annem sonuçta hakkını asla ödeyemem
0 oy
(14,727 puan) tarafından

Hangi bu golava gidiyorsunuz 

Normal de 2.500 du Eylül diye düştü herhalde de fiyatı 3 gece 4400 iyi 2 gece 5000 verdik 

Bungovalar da bwzilsrin da mutfak yok bilgin olsun canım sorsaydın 
(2,530 puan) tarafından
Molasapancabungalov cnm ben guvenemedim biyere sapancakonaklamarehberi nden tuttuk ins guvenilirdir bilmiyorum güven verdiler ama .. Eylül Ekim daha düşük 2800 e tuttuk siz hangi ay gttiniz heryer 3500 du tek burası 2800 günlüğü yok cnm toplam 8400 e tuttuk 4000 önden ödedik diğeri elden var bunda mutfak olmayan mutfak görmedim siz hangisine gttiniz küçük mutfak küçük Ocak var tüp gotursemmi diyorm
(14,727 puan) tarafından
Ugurlu bungolav 7
Elektrikli ocak vardı
Bekce tüp götür

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 471 göst.
4 Eylül 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Alyakus (2,530 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 391 göst.
4 Eylül 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Alyakus (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 338 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,441 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,122 göst.

411,153 soru

12,376,031 cevap

42,830 kullanıcı

Kategoriler

...