Hahahaa kemerdeler ...:) Öyle yap wlla annem 1ay kalsam dinlenemem öyle yorgunum diyor giderken bana atar yaptida gitti Emine'nin gelini ,kızı pasta börek yapacakmış biri ütü yapacakmis bende şans yok diyor bende sana yaptıklarına karşılık bunu diyorsan hala dedim bana ne diyor bikiyormsn bana napiverdin ha diyor wlla kusura bakma anne ben poğaça isterken hazır al diyorsun sende hazır aliver ben kendi evime temizlikçi tutmayi duusnuyorum kimsenin ben gibi ağır işi yok dedim 2cocukla nye beni uzerse anneannem hiç kiyamiyor bana niye üzüyor seni diye .. etkileniyor başkalarından .. wlla cildimde sivilce geçmiyor stresten az az çıkıyor .. bide bu güzele naptik biz telefonumbozuk yok kapanıyor yok şarj olmuyor dedi dedi eşimde annen tekefon isitoyr dedi neyse eşim benden habersiz almış tam annemin tatile gideceği gün geldi e bu tekwfonu kurdurmak ayarlamak lazım 1gunum.gitti 2kez annemin eve gittik kimlik almaya gezmeye gidicektik iptal oldu hat çıkart telefonu kurdur bide qcitasyon yaptı verirlerse yerim diye Halley kola çubuk naneli şeker alıp kapısına bıraktı eşim babam 6da anca kalkıyor sabah nobetten çıkıp daha napalm hala maaş kartını vermicenmi diyor sıkışıg bu tatile bile zor gidiyoruz anlamıyor belkide kolye mi satcam :(