0 oy
377 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Boşanma aşamasında olanlar boşanma gerekçelerimi bugün yazdım avukata verdim bundan sonra ki süreç nasıl ilerler boşanma aşamasında olanlar bilgi verirmisiniz bide beni geçen hafta kovmuştu elbiselerimi almak için görümceme söylemiştik sıkıntı çıkarmasınlar diye elbiseleri almaya gittiğimizde demişler çocuğuda getirsin göreyim ben kesinlikle götürmem de göstermemde hem kovacak hem çocuğu getirsin diyecek benim durumda olanlar siz napıyorsunuz

7 Cevaplar

+1 oy
(1,808 puan) tarafından
Çocuğu göstermemezlik yaparsan bunu koz olarak kullanabilir mahkemede. Hakkında hayırlısı olsun inşallah daha mutlu olursun böyle.
tarafından
İnsallah hayırlısı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum nolursa olsun çocuğu kendi aranızda ki meseleye dahil etme sen sevmiyor olabilirsin ama o çocuğunun babası bırk görsün mahrum etme vebale girersin 

Bundan sonra o sana sen ona Bi kaç kere dilekçe yazacaksınız eşinin üsizeürne mal varlığı varsa hemen tedbir kpydur satış yapamasın mal kaçırmak isteyebilir çünkü Allah kolaylık versin 
tarafından
Üstüne birşey yok maalesef
0 oy
(974 puan) tarafından
Çocuğu göstermemeniz koz olarak kullanır diye yorum yapmış biri hayır öyle birşey yok aksine henüz velayet verilmediği için çocuğu kim alırsa velayete kadar onda kalır yasal olarak bir islem yapılmaz eşya konusuna gelince polis nezaretinde gidip alabilirsiniz bundan sonraki aşamada avukatıniz anlaşmalı boşanma için karşı tarafa teklif sunabilir yada direkt olarak mahkemeye başvuru yapıp mahkeme gününün verilmesini bekler
tarafından
Bencede hem kovup hemde istediği zaman göremez elbiselerimi pazartesi günü gidip alıcam büyük ihtimalle kaynanam dokunmuşsa bazılarını özellikle sandığı ma içinden almışsa nasıl alabilirim
(974 puan) tarafından
Onunla ilgili pek birşey yapamazsiniz mahkemeye taşınır olay eşya mal mülk altın davaniz olursa boşanma çok uzun olur nacizane fikrimdir eğer gerçekten boşanma kararı aldıysanız çul capit derdine düşüp işlemi uzatmayın mümkün mertebe uzak durun iletişim kurmanız gerektiği durumlarda bir büyüğünüz iletişime geçsin ben bu konularda çok katı ve hassasım çocuğum için dahi olsa iletişime geçmezdim çocuk konusunda dediğim gibi velayet sonuçlanana kadar sizde kalsın alirda geri vermezse işlem yapamazsiniz
0 oy
(46 puan) tarafından
Konuştuğunuz ya da konuşacaginiz her şeyi kayıt altına al yani mesaj olarak yazdığına dikkat et mesajlarda çocuk için su aşamada göstermen faydalı ancak çocuk kaç yaşında isteyip istememesi önemli isteyerek gitmezse bunu da videoya çek yani kısaca her şeyin kayıtlı belgeli olsun 
0 oy
(18,144 puan) tarafından
Çocuğunun babasina ihtiyacı var. Göstermemekle yanlış yapiyosun. 
tarafından
Geçen sene 30 günlükken yine kovmuştu benle bebeğimi 3 ay babamlarda kaldım hiçbirşekilde sormadı etmedi ihtiyaçlarımı karşılamadı şimdi yine ayni sormuyor ben elbiselerimi almaya gittiğimde sıkıntı çıkarmasınlar diye haber verdim diye çocuğu getirsin dedi böyle bir insana gerek yok çocuk göstermeye
(18,144 puan) tarafından
O zaman haklısın. 3 ay arayıp sormamız cocugunu.
0 oy
tarafından

Avukat onları dilekçede yazar sonra sana okutur imzalatır nafaka maddi manevi tazminat iste velayet sende olur güvenin yoksa verme cocugu sakın esyalarını polis eşliğinde alabilirsin eşinle asla telefonda yazısma yada konusma olarak mülakaşa etme yan yana gelme hiç agzından bi laf cıkar onu koz olarak kullanır bozdurdugu altınları bile isteyebilirsin hakim karar verirse alabilirsin geri boşanma süreci zor bende daha bunları yaptım dava basladı bekliyorum durusmayı mahvolmuş haldeyim cok kotu bi durum Allahım yardımcımız olsun oğlumun sayesinde ayakta duruyorum :'(

tarafından
Cocugun yasıda onemli ben gosteriyorum zaten bilmiyp babasını 1 yasında yabancılıyo büyükse baba baba der sürekli baban götürüp getirebilir bak babasını asla gormesın deme sonra pişman olursun hakkı babası ama ben kaçırma vs olursa diye korktum sende dikkat et yinede bi aracınız olsun yani cocuk var tamamen kopamıycan hiç ölene kadar cocugum dicek inşallah sorunsuz olur dava biter diye dua ediyorum hep
(11 puan) tarafından
Bende boşanma aşamasındayım eşyalarımı alamadım sinirle almayı bekliyorum çocuğa görüş günü verildi o zaman veriyorum kavgaya girmiyorum mahkemem olsun benim de kendisine suprizlerim olacak adları baba bı boka yaradiklari yok aferdersiniz ama içimdeki nefret ateşi dünyayı yakar bir buçuk yıldır cehennemi yaşıyorum esyalari geçtim namusuma bile iftira atan bir zavvalli asla affetmiyecem iki elim iki yakasında olacak bu süreç zor olacak canım o yüzden baktan diyim hiç kendini yıpratma yavruların için ayakta kal güçlü olan sensin ziynet davası açarsan düğün görüntülerini almaya bak canım
tarafından
Allah yardımcımız olsun benımde aynı durum valla evlenene kadar ölüp biten şimdi yabancı olsa iyi düşman olduk resmen bundan sonra güzel kapılar açar inşallah Allahım bizlere :( teşekkür ederim canım düğünümde olmadı foto verdim sadece ne olur bilmiyorum bişey yapmadılar zaten doğru düzgün
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Eşyalarıni falan al sıkıntı çıkmadan göster mahkeme zaten görme günü belirliyor . Bnde mahkemeligm ama bn ilk zamanlr hiç istemiodum görmesini ama zaman gectikce umrunda olmuo görsün diosun bn kızım için gosteriorum . Sen tartışma eline koz verme mantıklı davran canım 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 496 göst.
4 gün önce Aile kategorisinde Faruk un annesi (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 546 göst.
20 Eylül 2021 Aile kategorisinde SMelek (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 307 göst.
24 Şubat 2024 Aile kategorisinde Hiranur012 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 833 göst.