0 oy
639 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (32 puan) tarafından
MErHaba arkadaşlar ben boşanma sürecindeyim davayı ben açtım. Eşim kabullenmiş belli ki. Eşim hiç çaba etmedi. Geçen kız arkadaşı ile konuştım çocukluk. Eşim bunu öğrenmiş bana diyo ki uzaklaştırma alıcam çevremden kimseyle konuşamazsın seni şikaywt edicem biz ayrılıyoruz farkında mısın dedi. Bende davayı açan benim sence farkında değil miyim dedim. 20 gün önce aşk sözleri yazıyodu mesaj atıyordu şimdi bana düşman gibi. 2 gün önce arkadaşımı tehtit etti benimde çocuklyk arkadaşım var onunla sahile gitmiştik bunu gördü kudurdu. Onu da rahatsız etti. Madem boşanmayı kabullendin neden hala karışıyosun yada kuduruyosun dimi? Boşanma aşamasından geçenler var mı bu kocaların psikoloji nasıl oluyor şimdi burnundan kıl aldırmıyor ama onun hataları yüzünden ayrılıyoruz.  Pişman olur mu sizce mahkemeye gelince ? Yada bir gün idrak eder de pişman olur mu? Çok yıprandım yaşadıklarımı bir bilseniz . Sadece yanına kalmasın ve bin pişman olsun istiyorum. Ailesi de iyi doldurmuş bana düşman gibi. Hem ayrılıyoruz farkında mısın diyor hemde bana hala zarf atıyor. Bende paylaşımlarımı durdurdum sözler yazmıyorum laf sokmuyorm. Bi müddet sessiz kalacağım. Bu arafa eşimin hiç düzeltmek için bir girişimi olmadı. Benim gibi bu süreçten geçen var mı? 

9 Cevaplar

+1 oy
(12,272 puan) tarafından
Zaman sana ne gösterecek görürsün bana göre pişman olacak gibi hakkında hayırlısı olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun
-Reklam-
0 oy
(14,191 puan) tarafından
Benim babam 10 sene sonra pişman oldu anneme yalvarıyor barışalım diye. Merak etme elbet bir gün kafasını taşlara vuracak 
0 oy
tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah halden anlamayanla ugrasmak cok zor ailen arkanda ise hiç cekme bu hayat basklarina heba edilecek kadar uzun degil
0 oy
tarafından
Olsa ne olmasa ne ben başka bir evlilik yaptım onu da Allah'a havale ettim .
0 oy
tarafından
Bende boşanma aşamasındayim hamileyim o evden gittikten sonra tek bir kez konuştuk başkada konuşmadık yani heryerde engelledim Rabb'im hakkımızda hayırlısıni versin 
0 oy
tarafından
Bende boşanma aşamasındayim hamileyim o evden gittikten sonra tek bir kez konuştuk başkada konuşmadık yani heryerde engelledim Rabb'im hakkımızda hayırlısıni versin canım
0 oy
(775 puan) tarafından
Allah Hakkınızda hayırlısını versin ** böyle şeylere girmeyin yani çocukluk arkadaşı onun yakını benim yakınım bunlar sizi zaten yıpratır senin sahile gittiğin arkadaşın erkek mi kadın mı 
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Bu sürecte dikkat et başkalarıyla görüşme cnm
0 oy
(454 puan) tarafından
Tabide pişman ne sandin canim kolaymi yuva kurmak allah islah etsun böyle kocalari 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 887 göst.
25 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde SMelek (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 733 göst.
0 oy
9 cevap 357 göst.
24 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hiranur012 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,088 göst.
24 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hiranur012 (2 puan) tarafından soruldu