MErHaba arkadaşlar ben boşanma sürecindeyim davayı ben açtım. Eşim kabullenmiş belli ki. Eşim hiç çaba etmedi. Geçen kız arkadaşı ile konuştım çocukluk. Eşim bunu öğrenmiş bana diyo ki uzaklaştırma alıcam çevremden kimseyle konuşamazsın seni şikaywt edicem biz ayrılıyoruz farkında mısın dedi. Bende davayı açan benim sence farkında değil miyim dedim. 20 gün önce aşk sözleri yazıyodu mesaj atıyordu şimdi bana düşman gibi. 2 gün önce arkadaşımı tehtit etti benimde çocuklyk arkadaşım var onunla sahile gitmiştik bunu gördü kudurdu. Onu da rahatsız etti. Madem boşanmayı kabullendin neden hala karışıyosun yada kuduruyosun dimi? Boşanma aşamasından geçenler var mı bu kocaların psikoloji nasıl oluyor şimdi burnundan kıl aldırmıyor ama onun hataları yüzünden ayrılıyoruz. Pişman olur mu sizce mahkemeye gelince ? Yada bir gün idrak eder de pişman olur mu? Çok yıprandım yaşadıklarımı bir bilseniz . Sadece yanına kalmasın ve bin pişman olsun istiyorum. Ailesi de iyi doldurmuş bana düşman gibi. Hem ayrılıyoruz farkında mısın diyor hemde bana hala zarf atıyor. Bende paylaşımlarımı durdurdum sözler yazmıyorum laf sokmuyorm. Bi müddet sessiz kalacağım. Bu arafa eşimin hiç düzeltmek için bir girişimi olmadı. Benim gibi bu süreçten geçen var mı?