Hanımlar yarın evlilik yıldönümümüz. Tatlı olarak cheese kek yapmak istiyorum bir sürü tarif baktım karar veremiyorum. İnternetten yaptığınız birebir tutan tarif varsa yönlendirebilir misiniz. Bir de kış ayında olunca dondurulmuş meyve mi kullansam yoksa şu meyve sosları ile yapsam güzel olur mu diye düşünüyorum?
Nefis yemek tariflerinde elif ataların tarifi var bende onu yaomayi düşünüyorum bir çok kişi denemis bak istersen canim
Bizim de bugün yıl dönümümüz sen neler yapacaksın canım
Ben kendi ellerimle pasta yaptım bizim yıl dönümümüz bugün canım giyinin eşime sürpriz yapacağım
Bimde var 15 tl al ordan uğraşma bence :)) ordakide çok guzel
Hala yapmadiysan guzel bir tarif vere bilirim ..
6 ,yumurtayi sarisindan ayir beyazini 1, bucuk bardak seker tozu ile ..tas gibi yani bem beyaz olana kadar mikserle ac ...acdiktan sonra geride kalan sarilarida kat ve yine mikserle ac ve 1, bucuk bardak un ekle onuda iyice mikserle ac ..ve goz karari buldugun tepsiye dok pissin .. pisdiyini zaten anliyacaksin ..bide her daakka acip pismismi diye bakma .. onceden 200,180 derecede isinmis firina koy ..bu bir porcuyon yani bir kat ..ikinci kat icinde ayni bu mazemelerden bir tepsi yine yap ..arasina sa kuru meyve yerine ya muz koy..yada damla ckolata dok ..ceviz varsa ceviz dok .. ben santi ile yapiyorum ..susunude kendin nasil istersen oyle yap
Ben nefis yemek tariflerinden yapiyorum hic dde catlamadi canim
412,842 soru
12,429,718 cevap
45,629 kullanıcı