Kızlar eşim ecZanede çalışıyor birde orada hastane var özel hep oraya ilaç vs götürür orada hep kız kankaları var ( bana göre ters erkekle kızın kanka olması ama ) neyse işte bi tane kız var boyu eşimden biraz daha kısa kız hep fotoğraflar paylaşıyor masallah güzel kız ama sorum şu kız kolunu kırmış nazar mı acaba yazmış eşimde yanımda konuşuyor kendi kendine tabi sürekli güzel güzel fotoğraflar paylaşırsan nazar olur diye ilkte dikkate almadım ama sonradan bu cümlesi beni dürttü dedim böyle dedin farkındamısın bana evet farkındayım güzel kız dedi sinirlendim sonra gelmiş kardeşim gibi görüyorum vs vs ya sen aynı yaştasın nasıl oluyor ki o akşamdan beri sinirlerim bozuk lohusalık mı yoksa haklılık payım var mı dün akşamdan beri konuşmak istemiyorum onunla odadayım salondan kendi kendine konuşuyor güzel kız napim vs sessiz konuşuyor
Birde geçen de bi kadınla ilaç falan konuşuyorlar whatsaptan okudum kadın ondan 10 yas büyükmüş kadına ismiyle hitap ediyor kadın yavrum cnm diye ona da sinirlendim yani abla dese sorun olmayacak bunu kayınpederim duydu kavga ederken noldu dedi bende anlattım bana kayınpederim nolmus bende oraya gittiğimde kızlara yavrum cnm diyorum kızım yaşında diyor bende onlar sana isminle mi hitap ediyor dedim
Sonra eşim bana diyor ki o kız bütün erkeklerle çıktı sevgili oldu erkek meraklısı hastaneden atıldı dedim sende sevgili oldun mu sustu
Ben o hastanede doğum yapmıştım
Kavganın ertesi günü eşim gelmiş bana o kız senş görmeye gelmişti
Şaka gibi hem atıldı diyor gemde seni görmeye gelmişti orada çalıştığı için diyor