0 oy
142 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,574 puan) tarafından
Buzlukta yer yok şişeye domatesli yapıp koysammi yapan var i güzel oluyor mu

10 Cevaplar

0 oy
(4,375 puan) tarafından
Biz hep oyle yapariz cok da guzel oluyor dolabinkinden
(1,574 puan) tarafından
Nasıl yapıyorsun tam olarak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olur canım önceden bu dondurucular yokken herkes öyle yapardı 
tarafından
Sıcak iken kavanozla
0 oy
(3,684 puan) tarafından
Kavanoza konserve gibi kapıtıyordu annem ben buzluğa koyuyorum canım
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Çok güzel oluyor canım fasulyeleri şişeye koy kaynat ama şişeye su koyma sadece fasulye kendi suyuyla haşlansın daha lezzetli olur bizde yaparız
(1,574 puan) tarafından
Nasıl yani canım tarif verir misin
(1,336 puan) tarafından
Hazırlağın fasulyeleri ciğ olarak kavanoza koyup kapağını kapatıyorsun sıkı sonra tenceye dizilip kavanozların yüzüne çıkana kadar su ekleyin üzerine taş konulup kaynatılıyor tabi saatlerce kaynatma ve buyuk tencere gerekli biz köy yerlerinde ateş yakılıp yaparız ama imkanın yoksa tencerede fasulye ve domatesi az su ile buğulandırıp kaynatıp sıcakca kavanoza koyup vakumla canim insallah anlatabilmişimdir :)
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Çok güzel oluyor valla  yap bence 
(1,574 puan) tarafından
Tam nasıl ayoiyosun sen
(1,307 puan) tarafından
Ya melemenlk yapıysn ya onn gbi ben yapmadm ablam yaptı bana yada annem aynı şişeye ole sıcakken bastılar hatta ablam yine versi bana
(1,307 puan) tarafından
Yani melemnliği sıcak sıcak basıyorz ya
0 oy
(13,893 puan) tarafından
Olur kız neden olmasın annemler 2 türlü de yapıyor 
(1,574 puan) tarafından
Biz hep buLuga atardık konserve yapmadım da yer olmayınca deneyim dedim
(13,893 puan) tarafından
Dene canım Allah Ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin
0 oy
(644 puan) tarafından
Biz hep öyle yaparız çok güzel olur. Konserve gibi aynı biraz pişir sıcak sıcak kapat
(1,574 puan) tarafından
Nasıl yapıyorsun tam olarak
(644 puan) tarafından
Fasulyeleri kırıyoruz yemeklik şekilde yıkayıp ocağa alıyoruz üzerine domates doğuruyoruz. Biraz tuz ve yağ da ekliyoruz. Fasulyelerin rengi dönene kadar pisiyo . Sonra sıcak sıcak kavanozlara koyup kapatıyoruz.
Hep böyle yaparım lezzetli olur.
(1,574 puan) tarafından
Sağol canım denicem
0 oy
(634 puan) tarafından
Saklanır canm ama şişeyi 3 4 saat kaynatmam lazim
(1,574 puan) tarafından
Şişeyi mi kaynatcam neden ki
(634 puan) tarafından
H biz ole yapıyoruz  s8zi bilmem ama bozulmaması  için içine hava girmemesi  icin
0 oy
(8,123 puan) tarafından
Oluyor canım daha bir kaç gün önce yaptım. 
(1,574 puan) tarafından
Tam.oalrak nasıl yaptın anlatirmisin ben buLuga atıyordum normalde
(8,123 puan) tarafından
Domates ve biberli yaptım fasulyeleri ortadan ikiye yarıp içine attım hafif sulu bir şekilde ama istersen kavurma gibi de yapabilirsin sonra sıcak sıcak kaynamış kapaklarla kapat üstünü ört tamamdır.
0 oy
(17,457 puan) tarafından
Ben kavanozda yaptım geçen sene dondurucuya attım güzel olmadı bu sene kavanozda yaptım umarim tadı güzel olur

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 199 göst.
12 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 59 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,750 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 246 göst.
+2 oy
7 cevap 154 göst.
7 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde RuhefzaM (414 puan) tarafından soruldu

412,316 soru

12,411,893 cevap

44,880 kullanıcı

Kategoriler

...