0 oy
3,710 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,321 puan) tarafından
Hurafe mi gerçek mi? Salatalık aldım kurmazsam beklemez

25 Cevaplar

0 oy
(5,901 puan) tarafından
Ann dokundurtmazdi vala bana ben öyle hatırlıyorum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bozulur canım kurulmaz hurafe değil bu
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Bilmiyorum kuzum hıc duymadım yanı herseyi duydum ama bunu ılk defe duydum. SURDA BILIMSEL OLARAK DIYEN VAR BEN BAKTIM BULAMADIM 
0 oy
(231 puan) tarafından
Buraya yazmak yerine Google'da arasanız keşke. Regl durumu kadının pis, iğrenç olduğu bir durum değildir. Bunların hepsi hurafe. Peygamber efendimizin "Mümin hiç necis olmaz" Diye bir hadisi şerifi bile var. Kadın abdestsizken bebek emzirir, yemek de yapar, adetliyken de her şeyi yapar bunların hepsi hurafe. Kadınları aşağılayan iğrenç düşünceler. Regl insanın doğmasını sağlayan bir mucize ve vücudun doğal bir akışı. İğrenç değilsiniz o anda yani. Namaz kılamazsınız çünkü sürekli kanıyorsunuz abdest olmaz. İlişkiye giremezsiniz çünkü hijyenik değil. Her şeyin bir sebebi var ama hiçbirinin sebebi kadının pis olması değil. Buradaki hurafeci tayfaya sormak yerine sadece minik bir Google araması yapıp fetva sayfalarına bakın lütfen. 
0 oy
(482 puan) tarafından
Alın elinize kitap okuyu,gezin dolaşın kültürlü olun. Su koca karı hurefalarini da bırakın bir kenara. Cahil insan sig düşenen ınsanlarin da düşüncelerine kulak asmayın.  Nerde cahil topluluğu var o bu platform da.

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 616 göst.
18 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Ada3 (2,310 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 294 göst.
14 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde S...r (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 279 göst.
0 oy
11 cevap 323 göst.
21 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu