0 oy
107 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,038 puan) tarafından
Son 3 aydiir benim oglan babaanneye gitmek istemiyordu. Kardeşiyle arası iyi olmaya başladı evde de dediklerimi yapmaya başladı. Geçen salı gitti eve geldi yine ortalığı kaosa çevirdi. Gelir gelmez akşam boyu 5 6 kere kardeşini dövdü ama ne dövmek. Elinden oyuncaklari alıp sinirlendirdi bir de odasına girip uykusundan uayndirdi. Benim de sinirim tavan yapti. İki gündür aynı şeyleri yaşatıyor hiç durmadn. 

İki sebebi var diye düşünüyorum birincisi ben babaanneye gittim bunlar yalnız kaldı diye çocuğa sardı. İkincisi orda çok ilgi görüyor her dediğini yapıyorlar hemen önüne kosturuyorlar. Aynı şeyi evde göremeyince kendini değersiz hissediyor olabilir ondan huysuzluk yapıyor olabilir.

2 Cevaplar

0 oy
(4,319 puan) tarafından
Genelde babaanne anneanne evine giden bebeler bizim koyduğumuz kuralları yok sayıp tek bir günde şımarık laf dinlemez bir hâle geliyor 
-Reklam-
0 oy
(3,118 puan) tarafından

Evet evet benim kız da böyle. Anneanne babaanne evine gidince bişey oluyor ben evde her istediğini vermiyorum ya da yapmıyorum orda her istediği olduğu için eve gelirken ağlıyor :D sonra evde canımı çıkarıyor :D 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 214 göst.
8 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.
14 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Annecimmm9244 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 346 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,717 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,412 puan) tarafından soruldu

410,902 soru

12,365,206 cevap

41,941 kullanıcı

Kategoriler

...