0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (5,125 puan) tarafından
Sorum yukarda kızlar

Teceubesi olan yazabilir mi 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Tedavisi diye bişey yok canım hemen hemen her kadına olan bişey bebek olmaya çalışırken rahim sağlıksız olduğunu anlayıp geri atıyor adet kanı olarak ben 3 kere geçirdim tedavi falan uygulanmadı nete Yaz oku detayları 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bu bir hastalik değil ki tedavisi olsun.

Döllenme gerçekleşmeyebiliyor, follenmede problem oluyor vs rahim o yumurtayı geri atıyor ve adet başlıyor.

Hamilelik testinde çift çizgi var ama kanaman varsa olabilir.

Ya da hormon testi yaptırdın, değerlerin düşüyorsa kimyasal gebelik var, sağlıksiz gebelik yani vücuttan atılıyor 
+1 oy
(1,056 puan) tarafından
Belirtileri canım şiddetli bel agrısı hic durmayan bel agrısı ben sadece bunu yaşadım agladım agrısından adet günümle birlikte et parcası düştü onu gördüm 
0 oy
(3,267 puan) tarafından
3 kez yaşadım. Belli bir sebebi yok. Adet günün geçer test yaparsın gebelik gözükür kan verirsin gebelik vardır ama ya düzensiz ilerler yada bir değerden sonra geri düşmeye başlar değer. Sessiz gebelik de denir. Gebelik vardır ama kendiliğinden düşer. Tutunamaz sağlıksızdir. Kürtaj gerektirmez 
0 oy
(19 puan) tarafından
Her kadın hayatının Bi döneminde geçirir bunu öğrenir veya öğrenmeden adet olduğunu düşünür. Benim beta değerim 300 e kadar arttı düzensizlikleri vardı sonra kanamam oldu beta düşmeye başladı korkulacak bi durum değil çoğu zaman sağlıksız gebeliği vücut kabul etmiyor diyebiliriz. Sizin tecrübenşr nedir kimyasal gebelik mi geçiriyorsunuz 
0 oy
(711 puan) tarafından
2 kere yaşadım bebek kesede görünmüyor ama kan verdiginde sonuçta beta da gebelik görünüyor sonra beta yükselmesi gerekirken düşüyor ve düşük diye adlandırılıyor aslında sağlıksız gebelik oluyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 249 göst.
26 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yv (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 203 göst.
0 oy
0 cevap 108 göst.
10 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,203 soru

12,408,896 cevap

44,733 kullanıcı