Kizlar hello naber nasilsiniz ? Bugün sabah bugra kusumun pedagog görüşmesi vardi,oğlum aşiri huysuz aşiri ağlayan hic birseyden mutlu olmayan aşiri aşiri hareketli cok sinirli hatta sinirlenince kendini istirir ofke nobeti gecirince ağlamaktan bayilan bir çocuk. Bu yüzden pedagog desteği almak istedik özellikle öfkesinden bayildiğini fark edince. İlk gorüşme ebeveynlerle oldu eşim ve ben gittik konustuk, hiperaktiveye benziyor dedi doktor cocuğu görmeden net birşey söylemek olmaz dedi. Ve bize bir hayvann sahiplenmemiz gerektiğini söyledi bu benim işime geldi bi kedi anası olarak bi kac ay önce bebek kedimiz vardi ama oğlumun alerjisi cikti çok sukur sadece belli dönemlerde aktifleşen pasif alerji devamliliği sürekliliği yok. Alerji doktorumuzdan onayi aldik ve kedi sahiplenmeye karar verdik. Oğlum zaten kedilerle büyüdü affalamaz eşim ve bende kedilerle büyüdük şuan hala 8 tane kedim var annemgilde Annemden istedim anne bi tanesini ver diye "ihhhh ireemmm aslaaaa ben yavrularimi vermemm" dedi bizde bu minik hanimi sahiplenmeye karar verdik. Buyuk ihtimalle akşam gidip alicaz Umarim oğluma iyi gelir oğlumda ona iyi gelir beraber arkadaş olurlar ❤️
Ayy çok güzel yaaa Güzel dostlukları olsun
1,491,325 soru
24,370,204 cevap
347,968 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın