0 oy
886 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Beni az çok tanıyorsunuz sürekli mutsuz ve üzgünüm bazen diyorum kendime kendim mi yapıyorum diye ama kaldıramıyorum artık. Eşimi ben 8. Sınıfa giderken tanıdım onu ilk gördüğüm ilk kelimem de değişik olmuştum kalbim yerinden çıkacak gibi atardı beynim uyuşurdu bu hissim hiç değişmedi ama eşim o zamanki gençlerin arasında popülerdi beni gözü görmedi benimle dalga geçerdi etrafı karı kızla doluydu sevgilileri olurdu bende o sevgileriyle arkadaş olurdum sırf eşimin yanında olayım göreyim de evden çıkış saatleri belliydi hep o saatlerde evlerinin orada olurdum. Herneyse sonra eşimin kafasına bir şey düşmüş gibi bi anda benimle sevgili oldu ve kaçarak evlendik o kadar çok şey atlattık ki anlatamam kayınvalidemlerle vs yokluk da gördüm varlık da hatta açlık da ama hiç vazgeçmedim sevgimden. Ama artık eşimden uzak biriyim istemiyorum sanki onu. Batıyor gözüme arkadaşlarıyla çok iyi ama evde off poff bu çocuklar ne böyle ben zaten iki çocukla zor yapıyorum her şeyi o da böyle konuşunca ben dha beter oluyorum oğlumun durumu zaten malum. Aynı mahallede yaşadık tanıştık şimdi de aynı mahallede oturuyoruz o kadar mutsuzum ve üzgünüm ki onunla oturduğumuz gezdigmiz yerlerden geçtikçe tek başıma gözlerim doluyor anlamsiz bir şekilde burnum bile sızlıyor sevgim mi bitti yoksa o değişti de ben mi anlamıyorum bilemedim

11 Cevaplar

0 oy
(3,533 puan) tarafından
Seni çok mu üzdü kocan o yüzden böyle dusunuyo olsbilirsn canım. Oğlumu zaten kafaya takiyosun  çok yıpranmış olabilirsin
tarafından
Artık kabullenemiyorum bilmiyorum ya yani bazen bırak git eve dönmek dahi istemiyorum
(3,533 puan) tarafından
Bebek lerin için dayanmalısın .. dua et Allhim yardmcin olsun kardesim
tarafından
Allah razı olsun çok teşekkür ederim oğlum böyleyken nasıl yaparım bilmiyorum
(3,533 puan) tarafından
Onu anca esin halleder o srekli annen duck kaynananda efendim deniycm senin annen bu duck herkes öyle yaparsa seni bilir emin ol
tarafından
Kayananm yapmıyor beni de alistirdi annesi olmama dedi
-Reklam-
0 oy
(1,517 puan) tarafından
O değişti canım senin sevgin filan bitmedi. Aksine çok yorgun ve bıktın durumundan o kadar 
tarafından
Her şeyine laf söylemek istiyorum çok rahatsızım kendim için yardım alıcam
0 oy
(557 puan) tarafından
Evde off poff yapan bi adam varsa  senin bu sekilde hissetmen normal canim bence tamamen onun davranislarindan dolayi sen boyle hissediorsun evlilik genelde erkekleri degistirip nedense kadini esine daha bagli hale getirior benim gozlemledigim bu sekilde. Rabbim yuvana huzur versin insallah 
tarafından
Valla ben koptum inanir misin toplanmaya bile gücüm yok canım
(557 puan) tarafından
Oyle deme kimse icin deil sadece bebeklerin icin mucadelenden vazgecme allah yardimcin olsun
tarafından
Allah razı olsun destek almaya karar verdim sanırım içimi dökmeye ihtiyacım var
0 oy
tarafından
Öyle popüler olup bir paylaşın çal oynasın bir hayattan iki çocuklu sorumluluk sahibi bir adam haline gelmek zoruna gitmiştir bence bir aile terapistinde  yardım alın bu oğlunun durumu için de bir pedegogdan yardım alın hatta kaynananla birlikte gidin ki onunda kafasına girsin bir şeyler 
tarafından
Benimki evde off poff arkadaşlarıyla kahvaltıya gitmeler gülmeler vs vs
tarafından
Sende aynısını yap canım benim senin arkadaşın yok mu sende git gez eğlen çocuklar sadece senin değil birazda o baksın da sen gez
tarafından
Kimse bakmaz beni de yollamaz
tarafından
Kendide gitmeyecek o zaman kul  hakkı bu
tarafından
Ben ya kaynanamla çıkarım çarşıya ya da onunla yoksa yollamaz
0 oy
(5,519 puan) tarafından
Oglunun durumunu bilmiyorum ama esin yaptiklari seninle zaman gecirmek istemiyor hisi wermis sana senin boyle dusunmen gayet normal canim 
(5,519 puan) tarafından
Kiyamam ya
Allahim kalbine ferahlik wersin insallah
tarafından
Allah razı olsun kendim için yardım alıcam en iyisi bu birine ihtiyacım var
(5,519 puan) tarafından
Esinle konusmalisin derdi neymis neden oyle davraniyor
tarafından
Kabul etmiyor etmesin bakalım bende kör değilim
(5,519 puan) tarafından
Insallah duzelir yaa
0 oy
tarafından
evde bu sekilde konuşan bir adam var sevginin azalmasi veya eskisi gibi hissetmemen normal çünkü o sama eskisi gibi hissettirmiyor
tarafından
Sevgimin bittiğini anlamıyorum ama artık görmek bile istemiyorum sinirlerim tepeme çıkıyor diğer türlü bir ilişki de istemiyorum artık onunla
tarafından
iste böylesi cok zor canim umarim daha kötüye gitmeden konuşur anlasirsiniz
0 oy
tarafından
Sevginin değerini bilmiyor erkekler .sogutuyorlar kendinden hiç bitmeyecek kadın hep fedakar olacak diye düşünüyorlar ama bilmiyorlar ki ,kadın yıllarca sabreder mücadele eder ama bitti mi de anında biter ... Bıçak gibi kesip atar.alAllah kıymet bilenlere karşılaştırsın inşallah
0 oy
(75 puan) tarafından

Anne olmak hem fiziksel hemde psikolojik olarak insani yoruyor. Hele de iki cocuk , ev isleri ,yemek derken insan fazlasiyla yoruluyor. Bu kadar yorulunca insan istiyor ki esin ilgi gostersin destek versin. Ama erkekler o kadar dusunceli degil. Kotu dusunme gercekten anlamiyordur. Bende esimi cok seviyorum. Bazen birsey bekliyorum yapmiyor direk soyluyorum yuzune keske şöyle yapsaydin diyorum bu boyle olsa daha iyi degil mi diyorum. Benim aklima gelmedi ki hic diyor. Erkekler ince dusunemiyor. Eve gelirken bi tatli al da gel de haftasonu disari cikalim de demezsen yapmaz. :) bazen oturuyorum esimin yanina elini aliyorum kafama biraz sev beni diyorum :P alingan olmaya utanmaya gerek yok cocuklar da buyuyunce insallah sende kendine daha cok zaman ayirirsin kafan dagilir isin kolaylasir hersey duzelir. Biraz olumlu olmak lazim. Size kocaman mutluluklar diliyorum 

0 oy
(5,437 puan) tarafından
Eşinden soğuma sebebin ne acaba cnm allah yardmcn olsn 
0 oy
(650 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun! YouTube da Fatih Reşit civelekoğlu psikolog var onun videolarını izlemeye çalış. Tebbet süresini çok oku aklına her geldiğinde, birde evin içinde mesela yatak odanda eşin evde yokken Bakara süresini YouTube dan açıp dinle en az 3 gün eşler arasındaki huzuru sağlıyor
0 oy
(76 puan) tarafından
Sende onu hayatından çıkart aynı evde olsanız bile düşün onun olmadığını. Hatta eşinden bi kaç gün ayrı uyu kendine zaman ver. Onsuz ne kadar dayanabiliyorsun napabilirsin çocuklarınla bi düşün. Onsuzluğu yaşa bakalım neler hissedeceksin. Bi kendini dinle kafanı toparla. Bi süre sonra onu özlediğini farkedersin sesini tenini onunla uyumayı. Sen şuan kendi kendini dolduruşa getirme eşine de sana da birbirinizi özlemenize fırsat ver. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 331 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Emine S (16,909 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 425 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
0 oy
6 cevap 388 göst.
19 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu

404,126 soru

12,106,881 cevap

36,425 kullanıcı

...