0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (1,518 puan) tarafından
Kizlar kendinize nasil bir yol cizdiniz. Vazgectiniz mi pes ettiniz mi atanamam diye.. Benim bekar ders çalışan arkadaşlarım bile henuz atanamadı. Sinavi bekliyolar kimisi nisanlandi. Ben evliyim kizim var 16 aylık. Ders calisamiyirum bu sene kayit yaptir madim... Bide kafam karşıtı su konuda simdi 4 yıllık mezunuz ya yks den 2 yıllık bir bölüm okusam cocuk gelisimi gibi mesela. Onlisans kpss ye girme hakkim varmi...yada  Düz memurluk olma imkani cok mu zor atanmakdan..acikcasi ders calismaya ufaktan baslayacam ama kafam cok karisik. Kpss mi yoksa yeni bir bölüm okuyup ordan devam etmej mi yine kpss var ama edebiyat kpss daha cok zor geliyor bana 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy ben bu,benimde 17 aylık oğlum :) açıkçası bu sene 2 tane arkadaşım 83 puanla atandilar,ama onlar bekardi yine de bı gaza gelmedim değil.bu sene sıkı çalışmayı düşünüyorum bende önce gkgy bitireceğim, katiplik falan olur belki diye ümit ediyorum.onlisansi boşa okumuş olursun canım çünkü mezun olduğun en yüksek okul neyse onun sınavına girebiliyorsun
(1,518 puan) tarafından
2018 bn canim
tarafından
Yapabiliriz bence yapan nasıl yapıyor:)
(14,150 puan) tarafından
Kızlar gönlünüze göre olsun ama malesef ben çalışmıyorum yani kafam almıyor artık .bu arada ben 2013 mezunuyum bildiklerimi bile unuttum:⁠-⁠D:⁠-⁠D
tarafından
Ayy ben çok bir şey bilmiyordum zaten :)
(14,150 puan) tarafından
Uy nasıl bitirdim okulu ağlaya ağlaya sınavlara girerdi :⁠-⁠D:⁠-⁠Dey gidi zaman çok ağırdı ya hocalarımız zordu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Formasyonun varsa yeni bir bolumle ugrasma derim her bolumde asiri mezun var zaten en iyisi kendi bolumune odaklanmak galiba benim alanim edebiyat degil ama 
(1,518 puan) tarafından
Var canim formasyonum.
0 oy
(9,673 puan) tarafından
Kuzenim var formasyon falan altı şimdi biseyleri yükseltiyor daha uğraşıyor şimdi garsonluk yapıyor 
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Ben biraktim:) ozel sektörde devam ediyordum suan calismiyorum bebegimi büyutuyorum. Kreş dönemine kadar calismayi düşünmüyorum
(1,518 puan) tarafından
Umutlarimi sondurverdin gari gizz. Benim kizim da kres donemine var bende ders cakisayim diyirum illa edebiyat ogrtmenkigi icinde uğraşmıyorum..keske memurluklar zor olmasa
(1,945 puan) tarafından
Sönmesin umutlarin:)sen hazirlan belli olmaz bu isler insallah olur. Evet memurluk olsa cok iyi olur .2014 mezunuyum ben artik icimden gelmiyor
0 oy
tarafından
Ben 2019 mezunuyum. Bitek bu yıl girmedim kpss ye. Çocuğuma bakan yok olsa keşke her türlü herseyi yaparsın. Yazı duzeltmeligi bile yaparsın.  Formasyonu aldığım sene so  senemdi aşırı zorlanmışımdır çocukla beraber .. şuan 3 çocuk var şimdilik hayal gibi bisey diyorum ya çocuğuna bakan olmazsa elin kolun bağlı kalıyorsun. Yeter ki canları sağ olsun inşallah bigun....
(1,518 puan) tarafından
Senij biraz kpss gecmisjn var canim. Ben sadece mezun ildugum yil girdim. Nerden baslamaliyim unutmamak için matematik den baslamak mantikli mi
tarafından
Valla kuzum bende öyle yapmıştım en son girdiğimde ama sana tavsiyem hiç başlama. Boşa zaman kaybı. Bence bildiklerinden başla mesela vatandaşlık olabilir. Onu bitirince tarih daha yakınız çünkü. Ve en son turkce ye bak. Matematiği araya sıkıştır çünkü onunla uğraşınca bisey anlamıyorsun ve bu da zamanını alıyor.

Sana bi tavsiyem daha var benim hocam i indir oradaki hocalardan takip et , bol bol soru çöz. Müthiş anlatımları var
0 oy
(153 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Vazgeçmeyin, çalışın emek verince olmayacak bir şey yok.
0 oy
(2,197 puan) tarafından
Hayır Türkiye için eğer 4 yıllık emzun isen 2 yıllık ve lise mezunu bölümler için olan önlisans kpss ye girme hakkınız yoktur.
(1,518 puan) tarafından
Bazen gerçekten 4 yik okuduma pisman oluyorum ya

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 296 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 223 göst.
3 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 570 göst.
12 Haziran 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Selin07 (378 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 3,672 göst.
24 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Kertebilenkele (1,372 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,117 soru

23,853,862 cevap

320,004 kullanıcı

...