0 oy
1,835 göst.
Diğer kategorisinde (111 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba. 3 tane çocuğum var 6 senelik evliyim. 25 yaşındayım. Evliliğinde bir çok sorun yaşadım. İlk zamanlar çok mutsuz bir evliligim vardı şimdi çok şükür 3 evladım sayesinde biraz daha takmamaya başladım. Bu arada görücü usulüyle evlendim.  Sevdiğim bir çocuk vardı lise yillarimda en yakın arkadaşımla sevgili olmuşlardı o dönem. Yani sırtımdan vurmuslardi beni. Dün gece bi ruya gördüm lise yıllarımı arkadaşlarımı. Sabah bı baktım dün onların sözü olmuş galiba. Yanı o dönem beni çok aglatmislardi. Zaten onlar yüzünden herşeyden kaçışı evlilikte sanıp evlenmistim. Ben hakkımı helal etmedim onlara belki bu dünyada belki öbür dünyada cekerler bilemem. Nasıl bu kadar mutlu olabiliyorlar anlamıyorum. En yakın arkadaşımdı bı zamanlar ama bana ihanet ederek mutlu oldular. Rabbim herkesin yolunu açık etsin ne diyeyim. Birden görünce kötü oldum eskiler aklıma geldi çok şey yaşadım üzüldüm. Normalde buna hakkım yok 3 evladım var çok şükür ama insan bazen bunalabiliyor. Kusura bakmayın arkadaşlar 

22 Cevaplar

0 oy
(2,220 puan) tarafından
bekleseydin başka birine aşık olurdun belki eşine burda haksızlık ediyorsun evlendigin adamın suçu ne ki madem aşık olacagin  birini bulurdun senide seven zamanla sevdiğin biriyle evlenseydin benim fikrim bu yönde şimdi yine onları gördüm vs diye niye takılıyorsun üzerine birde 3 çocuk yapmışsın geçmiş bitmiş bu olay sen kendi evliliğine çocuklarına bak artık bence canım eskiyi niye düşünüyorsun ki yani evliliginde mutsuz olmamda bence onlarla alakalı değil senin kararlarının sonucu 
(111 puan) tarafından
Mutsuz olmamin gerçekten benle alakası yok ilk başlarda eşimin ailesiyle çok şey yaşadım daha sonra eşim aldattı felan anlayacağın yazsam roman olur zamanla hayatımı sorgulamaya basladim
(2,220 puan) tarafından
Doğrudur canım bazı insanlar ne yaparsan yap şanssız oluyor bende onlardan biriyim şu an eşinle  sorunlarinin düzelmesine sevindim boşver geçmişi dusunme sen çocuklarına odaklan canım şuan eşin ile iyisen mutluluğuna bak
-Reklam-
0 oy
(5,382 puan) tarafından
Allah evliliğinde huzuru mutluluğu daim etsin
(111 puan) tarafından
Amin canım insallah

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,204 göst.
15 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 392 göst.