Dunki kiyametden sonra bu gun bir sıkıntı Allah bunları napmasın bebeymi erken doğursam valla uzlerne bakmıcam((
Buyuk teyzem geldi buraya onun kızıda benim dugunumde elektrikli supurge verdi cehiz diye 3 kere acıb kullanmak isdedim olmadı calısdıda zibilleri cekmedi neyse ben satıb yenisini almak isdedim . Bu gun gelmis kızım diyor ki göbdersin kendim kullancam diyor bende hayır satib yenisin alcam yok geri ver kendin kendine aırsın kızım usdiyor cındırlar yaa asabım alt usd iki gundu bitiyorum zaten bide bu stres usdune aksam. Kutusuna koyub kafalarna calcam def olsunlar basımdan bi doğursamda canm cıkdı yaa ck assalıklar hepsi gözmden nasl dusdulerse bir elktrikli supurgenin lafın geciriyorlar sinirden deli olcamm
Ver gitsin başlarına çalsınlar süpürgelerini bide hediye almıslar geri istiyolar yazik valla
Allah yardımcın olsun kuzum:(
Kır ver geri çıldırtmasınlar beni
Allahım ya zihniyete bak ben utandım okurken aman boşver ver gitsin görgüsüzler ya hediyenin lafı mı yapılır aman uzak dur kız bunlar insanı delirtir cahilliğin nirvanasına çıkmışlaar
Hadi ya verilen hediye geri mi istenirmiş yerinde olsam veririm daha da muhattap olmam onlar utansın
Canım benim ver gitsin bırak dinleme onların çenelerini o süpürgeyi de alsınlar kendileri kullansınlar üzme kendini bebisini üzme
Sana hediye ettiklerini mi geri istiyorlar tatlım anlamdım
Canım hem evlerinde duruyorsun hem anlasamiyorsun o zaman zor olsa da evine gideceksin yani ben de kaynanmla neler yaşadım bak tek başıma durdum affedersin de ne öyle ye tamam ne böyle te stres mi istemiyorssun git evine dinle kafanı ya zora geliceksin ya susucqksin
Canm kaç kezdir yazdıklarını okuyorum yerinde olsam ölcegimi de bilsem kendi evime giderim dengesizler hepsi bı yandan sataşyorlar supurgelerini de ver gitsin terbiyesizler
Caaan canım Cəhənnəmə ver başlarına çalsınlar Mənim heçnəyim yoxdu gehizim zad heçnəyim Sonradan 1 2şey almışam fsyo Süpürcə sağolaun süpürürəm fsyo
At kafalarina boşver uzak dur hiç takma canım
1,488,668 soru
24,333,421 cevap
345,737 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın