0 oy
178 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (446 puan) tarafından
Bazen cok ezilmiş ezikmis hissediyorum kendimi. Kıskanmak degilde nblm değişik birsey. Abimden çocuk için yürütecini istemistim durum pek yok diye cocugu birkaç ay bindirip veririm dedim. Vermedi. Ablam bunu biliyordu istedigimi. Ben bana alır diye beklerken abimin ogluna yürüme arkadaşı aldi bitane daha ve yürüteci de o göndermişti. Bana abiden iste versin dedi bende istedim vermedi biniyor dedi cocukta 1.5 yaşında. Sonra nblm hep abimin bebegine aldilar herseyi annem 1 takım bile getirmedi 2 3 parca yatak yastik verdi bana. Sonra bircla iste yürüteç aldim bebegime. Ablam şimdide söyle o yürüme arkadaşını versin diyor. Ablamin durumu baya iyi yani abiminde iyi aslinda. Allah daha cok versin gözüm yok. Ama sürekli ona alıp banada ondan iste demesi zoruna gidiyor dogrusu banada aldi ablam tabiki eşya abimede cok cok aldi. Mesela ona altinda takti. Bana takmadi. Kiskanmak degil ama neden ona ayri bana ayri davraniyor bide diyor senin bebegini ondan daha cok seviyorum

5 Cevaplar

+1 oy
(14,519 puan) tarafından
Neden kesmiyosun böyle bencil abiyle ablayla muhabbeti?

Yazık degl mi sana
(446 puan) tarafından
Nblm hep bu yaşa kadar öyle ezildim diye alıştım galiba bekarken bile boyleydi artik alisinca millet niye ezmiyor diye düşünmüyor degilm
(14,519 puan) tarafından
Herkesin kendi yaşantısı ve yaşam kriterleri,bişey diyemiyorum o yüzden ama..
2. Sınıf insan muamelesi gösteren kmse ailem olamaz
-Reklam-
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Herkes varı sever eger durumun yoksa herkes ezmeye kalkar buna ailende dahil. Yurutece alamadınmı alamadım deme tercih etmiyorum almayacağız de sende.yurutec ve yurume arkadası bı bebek ıcın olsada olur olmasada olur. Ben aldım ıkısındende ama 1 kere bıle dogru duzgun kullanmadı mesela. Yanı seni dıslayan abın ve ablan ıcın boyun egmeye değmeyecek seyler bunlar. 
(446 puan) tarafından
Gercektende herkes varı seviyor.
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Sorsana açık açık ablana anlat ne hissettiğini ne düşündüğünü öğren. Neden böyle diye sor hiç bisey kaybetmezsin inan
(446 puan) tarafından
Benim haberim yoktu mesela bana dememisti ben aldim onu abim agzindan kacirdi onu halasi aldi diye
(3,267 puan) tarafından
Konuş bacım güzellikle sor söyle.
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Sana senin bebeğini ondan daha çok seviyorum diyen insan ona da gider seninkini daha cok seviyorum der burdan pay biç 
(446 puan) tarafından
Tabiki der annemde diyor ayni anda gittiğimde hep onunla ilgilenirler mesela
0 oy
tarafından
Bence artık iletişimini kes yada medar koy 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 482 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 251 göst.
0 oy