0 oy
1,601 göst.
Aile kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

image

Eşim gecen hafta dükkan açmak istedi bilekliğimi kuyumcuya ödünç verdi cumhuriyet aldı Bi haftaya ödicem dedi neyse dükkandan vazgeçti bugün bilekliğimi geri almak için kuyumcuya gittik  gözüm önce alyanslara çarptı kendi alyansımı kaybetmiştim kuyumcu hesaplama yaparken eşimin beline sarıldm kulağına karıcıgının alyansı kayıptıya kendimi bekar gibi hissediyorum içim acıyor herifim dedim parmaklarım boş aylardır adama dedi şu alyanslara bakalım bitane sectim yanınada küçük bir tane normal yüzük alsak fena olmaz dedim gram fiyatı düşmüş yatırım yapalım altına hayatım dedim ama nasıl cilveli söylüyom benim herif demezmi su öbür yüzükleride çıkar diye iki tane aldırdım yarısını ödedi kalanı da taksit yaptı erkeğe istedini yaptırmanın tek yolu küçük Bi kız çocugu gibi cilveli olmakmış meğer ben bundan sonra kaba olmayı bırakıyorum gözünü sevim cilvenin:))))

45 Cevaplar

0 oy
(77 puan) tarafından

Kocamin parası olsa ben zaten çoktan aldirirdm o da alırdı ama yok :D

-Reklam-
0 oy
(913 puan) tarafından
Güle güle kullan güzeller:) 

Ama benim eşimin ekstra bunları alacak parası olduğunu bilsem benim zaten cilve yapmama gerek kalmaz alır canım ya:) ama tabi bazı durumlarda cilvede mühim:)
tarafından
Benimki istemeden almaz malesef ama isteyince kırmıyo durumu el veriyosa
(913 puan) tarafından
Allah daha çok versin canım
0 oy
(3,310 puan) tarafından
Huzur versin bişeyini istemiyorum belasını da başım alıp defedip gönderse bundan ala altın olmaz ama beni anlayan gören sadece Allah var dua ediyorum kendi de gerçek yüzünü görsün diye
tarafından
Allah yardımcın olsun canım
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Hava atmak için açmışsın postu. Bizim de var bizde cilveyle tatlı dille aldırdık ama senin gibi post açmadık
tarafından
Resim koymadım hava atmaya ihtiyacımda yok çok şükür Bi iki arkadas merak ettiğini söyledi o yüzden yükledim sonradan görme değiliM
0 oy
tarafından
Üstteki güzelde alttaki hiç güzel değil ya büyük işi sanki yaşınız kaç bilmiyorum ama güle güle kullanın 
tarafından
23 yasındayım parmağımda hoş durdu öbürleri biraz daha kaba yapılıydı

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 752 göst.
6 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 196 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Busra2607 (503 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 384 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu