0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (12,015 puan) tarafından
Yazmıstım gecenlerde kızlar babam rahatsızlandı ambulansla acike kaldırdılar diye. Tansiyonu dusmuyor, degerleri normale inmiyor. Dr anjiyo onermiş. Bu degerlerle riskli fakat kalpte ne oldugunu görmemiz gerek demiş. Ben aradıgımda iyiyim demişti. Ben annemden duydum. Özgeye demeyin takar kafasına sütü cekilir birde demiş. Bilmiyor gibi davranıyorum. Annem soyledi cunku aynı sehirdeyiz birsey olursa once sen yetişirsin dr lara soylemeye bilmen lazım dedi. Ben işk kez kaybederim diye bu kadar fazla korkuyorum. Uykularım kacıyor. Kredi cekip oglana sunnet yapayım diyorum cunku görsun istiyorum. Kardesim de seneye nişanlanacaktı hızlandırdık 2 aya nişan yapacagız gibi. Ölüm hak ama içime sıgdıramaıyorum evde duramıyorum. Ne yapacagımı sasırdım. Ne yedigimi anlıyorum ne içtigimi. 

4 Cevaplar

0 oy
(7,858 puan) tarafından
Allah babanı size bağışlasın canım çok çok geçmiş olsun 
(12,015 puan) tarafından
Safol canm. Cok daralıyorum. Allah feraha erdirsin.
(7,858 puan) tarafından
Amin cnm bnm aminnn
-Reklam-
0 oy
(13,308 puan) tarafından
Anjiyo yaptırın kuzum ne olduğunu görsünler bu kadar korkma evet çok zor bir durum tabiki de umudunu kaybeden hayatta hep kaybeder. 
(12,015 puan) tarafından
Yapılacak kuzum. Ben bakacagım inşallah. Kendime geletirecegim. Degerleri yuzunden bu bile cok riskliymiş. Simdi degerleri dusurmeye calısıyor lar
(13,308 puan) tarafından
Albümin i nasıl acaba önemli olan o hayati bir değer riski olmasın
(12,015 puan) tarafından
Bilmiyorum canım. Korkuyu atamıyorum üzerimden. Nesi yuksekse tansiyonu fırlatan oymuş
(13,308 puan) tarafından
Düşürürler korkma sen
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım başınızdan eksik etmesin acil şifalar versin inşallah 
(12,015 puan) tarafından
Amin kuzım daha 55 yasında.
tarafından
Rabbım uzun ömür versin inşallah canim
(12,015 puan) tarafından
Amin canım.
0 oy
(52,834 puan) tarafından
gecmis olsun Rabbim.sifa versin canim benim 
(12,015 puan) tarafından
Aminn aminnn rabbim feraha erdirsin bizi hepimizi insallah

İlgili sorular