0 oy
275 göst.
Aile kategorisinde (29 puan) tarafından
Kızlar biraz içimi dökmek istiyorum vardır illaki benim gibi olan. Evlenmeden önce eşim çok farklıydı bana karışmadı yahut kendi öyle takılır ederdi ne bileyim şimdi ailesine baya düşkün oldu bana karışıyor sürekli tartışıyoruz fikirlerimiz çok, zor parti olaylarına girdi olgun davnmaya başladı ama baya olgun benden de öyle olmamı bekliyor ama ben daha dolu dolu yaşamak istiyorum bazen pişman oluyorum böyle birisiyle evlendiğimde onada söyledim sen çok değiştin diye 9 aylık kızım var ona sarılıyorum mutluluğu onda buluyorum ama bazen çok üzülüyorum için için ağladığım bile oluyor ona gelince sus pus olup devam ediyorum

2 Cevaplar

+1 oy
(5,064 puan) tarafından
Canım eşin değişmemiştir sadece aynı eve girince gerçek yüzünü kişiliğini gormussundur bence
(29 puan) tarafından
Yok canım uzun süre sevgiliydik ailesine çok düştü anlamıyorum evlendikten sonra herkes kıymetli oldu
-Reklam-
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Erkeklerin çoğu böyle sanırım....kızınla mutlu olmaya bak bacım .zamanla alışırsın sen de 
(29 puan) tarafından
Alışmak istemiyorum ya bazen sinirime gidiyo
(1,142 puan) tarafından
Valla ben de ilk zamanlar çok uğraştım ama birsure sonra kendiliğinden alışıyorsun istemesen de
(29 puan) tarafından
Haklısın galiba

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 610 göst.
30 Ağustos 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 903 göst.
10 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 831 göst.
7 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu