Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_3f6885fe02155a57cefc5a645ac50349, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Eşim arabulucu olduktan sonra çok değişti-Diğer
0 oy
962 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bundan 1 ay öncesinde arabuluculuk sınavına girdi, sınava girmeden 1 ay öncesinde sadece tek derdi sınavdı. Sürekli çalışıyordu gece uyumadan vs. Sonra sınavı kazandı sandım ki düzelir. Bu sefer de daha çok iş odaklı olmaya başladı hep iş hep para konuşuyor. Ailemize, cinselliğe beraber vakit geçirmeye eskisi kadar önem vermiyor. 4 ay sonra arabuluculuğa başlayacak, artık sadece kendi davalarına değil birde devletin onu arabulucu olarak atadığı davalara bakıcak bu süreçte artık beni unutur gibi geliyor. Bildiğiniz şu an evli gibi değiliz. Onunla konuştum ama boşa kurduğumu düşünüyor. Aranızda eşi hukukçu olan varsa beni anlar belki, zaten hep yoğundu, şimdi artık hiç yok bildiğiniz kendimi yapayalnız hissediyorum. 

14 Cevaplar

+1 oy
(2,685 puan) tarafından
Daha karinla arayi bulamiyon sen nasi arabulucu olcan de 
tarafından
Evet bunu söylememek için zor duruyorum
tarafından
Kız Allah iyiliğini versin güldürdün ☺
(2,685 puan) tarafından
:)))))
-Reklam-
+1 oy
(4,285 puan) tarafından
Benim patronlar da arabulucu ole çok dosya gelmiyor ticari falan daha yogunluklu belki benim patronlarin başarısını göre vs de olabilir veye sehirimizde arabulucu kişilerin çok olmasindan kaynaklı az olabilir
+1 oy
(1,381 puan) tarafından
Ben şuna inanıyorum bir insan bu ister eş ister başka biri olsun değer veren vakit ayırır ne yapar ne eder ama vakit ayırır. Ben meşgulüm müsait değilim yoğunum hepsi hikaye sana meşgulüm sana müsait değilim.
tarafından
Bence sevmiyor artık beni
(2,951 puan) tarafından
Ona bence hatırlat bu durumları rahatsız mutsuz olduğunu söyle belki bı kendine gelmesi gerekir çok fazla kaptırmıştır kendini
(1,381 puan) tarafından
Sevmiyor deme canım tabiki seviyordur ama kimisi aileden çok paraya önem veriyor işine onem beriyor
+1 oy
(7,108 puan) tarafından
İlk defa seni bu kadar dertlenirken gördüm . Öncelikle bir hayal ve olasılık planlamış bunun olmasını çok istemiş . Yükselmiş sayıyor başarı sayıyor tebrik,alkış ,önemli biri olduğunu hissettirmesi bekliyor . Senden yakinmandan çok benim eşim yaptı . Çok yakıştı bu yükseliş sana gibi övgüler bekliyor . Karekterin nasıl bilmiyorum ama . Konuşmak ona şikayet olarak ve onun o kadar çok istediği şeye sevinmemis izlemini veriyor ona  . Bu da seni ondan onu senden itiyor aslında . Öncelikle karekterine odaklan kişiliğini sevdiği şeyleri eğlendiği de nelerden hoşlandığını hatırlatman gerekebilir . Bence azıcık da gençlik yani 24.25 yaşlarına bir dönmeniz gerek tabi eğlenmeyi seven birisiyse . 

İki sorum var . Sen konuşurken o sana gecistirmeli cavaplar mı veriyor ? Yoksa uzun uzun fikir paylaşımında mı bulunuyor 
tarafından
İlk zamanlardan çok tebrik ediyordum hiç şikayet etmiyordum son birkaç haftada artık patladım
Hep geçiştirmeli cevaplar veriyor
Tatlım sakin ol
 Bitanem fevri davranma vs gibi geçiştirmeli ya da hiç yorum yapmıyor
(7,108 puan) tarafından
Gecistirmeli cevaplar sendeki sorunu görmezden geliyor demek aslında . Büyük olay olarak görmüyor . İş kolik olduğunu kabul etmiyor . Gezme zamaniniz izin gününüz vb gibi herhengi aktivite olayı yok mu peki
tarafından
Hayır yok. Bana diyor ki hep işte planı yarın yapalım şu gün yapalım geçiştiriyor. Bu arada gerçekten de çok yorgun. En son 1 ay önce adam akıllı dışarı çıktık telefonda bile rahat konuşamıyoruz sürekli müvekkilleri arıyor. Bu onun işi kabul ediyorum ama artık hem beni hem işini idare edemiyor madem böyle o zaman evlenmeseydi
(7,108 puan) tarafından
Şikayetinde çok haklısın  bir kadın değer görmek ister ertelemeler sadece mahfeder . Sen hala bitmemiş umudun var ve anlatmaya çalışıyorsun . Çünkü umudun bitseydi ve eşini istemeseydin asla konuşmazdin . Bir kadın sustugu zman tehlikelidir . Gidelim dediği zamanlarda o saat o.dakika geldiğinde hazirlansan sormadan hadi hazırım desen
0 oy
tarafından
İnşallah zamanla düzelir ❤️
tarafından
Bilmiyorum artık :(
tarafından
Çok zor olmalı elbet ama sen ona rahatsız olduğunu belirtsen, sonuçta iş kadar eş,çocuk,ev,aile dinlenme çok önemli
tarafından
Kaç kere konuştum tek dediği kafanda kuruyorsun
(14,146 puan) tarafından
Guzelxe tekrar konuş neden olmayan şeyi kafamda kurayım hissetmedigim şeyi sana neden söyleyip huzurumu bozayim de yoğun olabilir ama sonuçta bir ailesi bir evi var ins duzelir
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Ben avukatın yanında çalıştığımda eşine sormuştum nasıl katlanıyorsun diye çünkü siyasi dosyalara bakıyordu bazı günler sabaha kadar karakollarda oluyordu dosyaları sürekli yanında ege götürüp çalışıyordu gerçekten işin zor Allah sabır versin 
tarafından
Ben genelde eşimin mesleğini söylemiyorum, burada da ilk kez söyledim. İnan ki artık yıldım. Yani bir evliliğimiz yokmuş gibi sana yemin ediyorum. Arada böyle görüştüğüm biri gibi eşim
(6,086 puan) tarafından
Yani işi yoğun olsada akşam ya gel 1 saat vakit geçirelim sonra işle güçle ilgileneyim dese daha iyi olacak benim çalıştığım yerde eşi sürekli gelirdi büroya kocasını görmeye çünkü eve geldiğinde çoğu zaman uyumuş oluyorum diyordu hatta bigün sabah büroyu açtığımda adam hala çalışıyordu gözler kıpkırmızı hiç eve gitmedim demişti
0 oy
tarafından

Kızlar nolur biraz fikir verin:( 

0 oy
tarafından
Bacım siz önce kendi aranızı bulun yaa jsjsjjsjs
tarafından
Arabulucu olsa ne olur benimle arasını bulamadıktan sonra ?
tarafından
Onu diyorum ya bende

Allah yardımcın olsun
0 oy
(3,713 puan) tarafından
Bu konu da bi daha konuşma bence kaçan kovalanıra dönecek iş yoksa. Bence eve geldiğinde görebileceği yerlere eski anılarınızı hatırlaatan sizi mutlu eden bi kaç not koyabilirsin cebine küçük notlar yazıp koyabilirsin. Öesela bütün gün seni özlüyorum  bugün beraber bi kahve içelim mi diye veryansın etmeden ilgisini sana geri çekmeye çalışsan nasıl olur sence işe yarar mı 
tarafından
Meler neler yapıyorum bir bilsen olmuyor
(3,713 puan) tarafından
Sen eşine sana davrandığı gibi davranıp empati yapmasını sağlamaya çalışsan
(3,713 puan) tarafından
Böyle şeyler yaptığında tepkisi ne oluyor mesela
0 oy
(2,514 puan) tarafından
Al benden de o kadar.  Benim ki sınavı kazanamadı. Ben kişiliğyle alakalı sanıyordum meğer mesleklede alakalıymış.  Bazen hepten yılıyorum. Onda olan hayat geçim telaşesi asgariyle çalışanda yok. Allah razı olsun bizden birşey esirgemez ama o öyle çalıştıkça ben harcamaya acıyorum. Kaç kerede konuştum,yıldım artık. Yıllar sonra onun bana ihtiyacı olunca bende aynısını yapacam. Erkekler yaşılıkta kadınlar gencken hayat arkadaşına ihtiyaç duyarlarmış en çok. Bu genç yaşta varla yok arası bir eş 3 çocuk yuvarlanıp gidiyoruz 
(2,514 puan) tarafından
N yazık ki diyecem ama çok ekmeğini yedik o işin :) şaka bir yana severek evlendik bide. Sen düşün artık gerisini.
tarafından
Çok dertliyim bacım
(2,514 puan) tarafından
Kesin çözüm değil ama bi sürede olsa kaçan kovalanır hesabı biraz öyle takıl. Az da olsa ilgileniyorlar, biz hep cepte olduğumuz için n zmn farklı davransak o zaman fark ediliyoruz. Sende biraz geri planda kal, bakalım paşazade n yapacak. Yok anlamıyorum bizim için güya çalışıyorlar ama böyle çalışmaya devam ederlerse onlar mezarda biz onlarsız yiyecez paraları. Yani her türlü yanlız. İnan çocuklar da baba istiyor artık ben hayat arkadaşını geçtim çocuklara baba lazım
tarafından
Benim çocuk yok, yapmayı da düşünmüyorum bu şartlarda
(2,514 puan) tarafından
Senin işin daha zor hepten onun insiyatifine kaldın. Nickin mesleğinse eğer sende kendine biraz alan aç, eşinle çok ilgilenmeme çalış seni bi fark etsin bakalım. Çocuk konusunda çok haklısın ama yaş işide var. Ben 28 yaşında anne oldum daha da erteleyemezdim :) sende artık işve cilve ne yapıyprsan yada öğreniyorsan uygula eve iş getirmeyi bıraksın önce. Belli kurallarınız olsun. Gündüzden plan yap eşine msj at. Başta hafta da bir zamanla arttır bunu. Gözleri gönülleri hoş oldukça belki kendileri vazgeçer iş güzarlıktan. Bu iki seçenekten hangisini yapabilirsen artık. İllaki birisi işe yarar
0 oy
tarafından
Valla yavrum benim de eşim hukukçu da bu konunun onunla ilgisi yok bence. Benimki de girdi sınava. Bak sonuçlar açıklanmış şimdi senden öğrendik :) hiçbir zaman hiçbir işi bizimle geçireceği vaktin önüne koymaz. Müvekkil seçer, her işi almaz. Cmk ya zaten gitmiyor çok uzun süredir. 
tarafından
Benimki de normalde böyle değildi sın 3/4 aydır kendini çok soyutladı
tarafından
Maddi olarak bi kaygısı mı oldu acaba
0 oy
(9,101 puan) tarafından
Nerde yaşıyorsunuz. Küçük bir yerdeyseniz arabuluculuk dosyası çok gelmez belki. 
tarafından
İstanbul’da canım
0 oy
(829 puan) tarafından
Valla canım bu erkekleri anlamak o kadar zor ki benim ara bulucu da değil göremiyorum onu. İşten eve gelir ya ablalsrini arar konuşur ya başka birilerinj kahveye takılır ya da koltuğa kurulur elinde telefon oyun oynar bazen konuştuğumda beni duymaz bile uzak duruyor sürekli ailesinin etkisi var tabi annesi sürekli olarak küçük eltimi esimjn yanında övüyor beni küçük düşürüyorlar en son 6 gün önce kaynım yüzünden kavga ettik ve bana babanın evine git dedi aileme birşey yapmadın aileme değer vermiyorsun gibi şeyler inanın ki tam tersi herşey bende madem çok seviyorsun aileni git onlarla yaşa dedim çıktı gitti bı saat sonra geldi 6 gündür hiç konuşmuyoruz ben yüzüne bakmıyorum yemek yapıyorum yaptığım yemeği yemiyor beyefendi benim durum seninkinden daha vahim canım 
tarafından
Sence neden böyle yapıyorlar
(829 puan) tarafından
Bencillik başka hicbirsey değil herşeyi ne iyi biz biliriz biz yaparız bizden iyisi yok ailemiz on numara dediklerii için böyle bence
0 oy
(1,534 puan) tarafından
İnsanın önceliğini bilmeli iş ile evi birbirine karıştırmamalı
tarafından
Kesinlikle öyle

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 386 göst.
25 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anneolmakask (917 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 401 göst.
4 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,046 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 545 göst.
30 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 371 göst.

413,871 soru

12,457,823 cevap

46,560 kullanıcı

Kategoriler

...