Sabah ezan sesine uyandim guzelce abdest aldim namaz kilicam sonra yatağa oturdum kedinin mama yemesini bekliyorum sonra uyuya kalmişim. Kedinin miyavlamasina uyandim evin kapisinin önünde deli gibi miyavliyodu delikten baktim kimse yok eşimi kaldirmaya calistim oda ölüm uykusunda olduğu için uykusu ağir olduğu için totosunu döndü. Neyse besmele çektim gittim tekrar abdest aldim namaza durdum 1. Rekati bitirdim kedi gene ayni yerde ayni şekilde miyavliyo ama aci çeker gibi tekrar delikten baktim bi teyze var kapiyi çaldi ben ilk acmadim eşime gittim bu sefer cimcikleyerek vurarak uyandirdim uyandi ustunu toparladi acti kapiyi kimse yok bana sitem etti dalga mi geçiyosun irem diye yemin ettim bak namazdaydim dedim sonra binaya indi eşim,afedersiniz hassktr diye bağirdi teyze napiyon sen burda bise mi oldu dedi ama ben giremiyorum benim alt katimdalar. Eşim yukari cikti noldu dedim bi alt katta ki dairenin kapisinin önunde ki copleri almis bide işedi gitti dedi eşim. Beni gülme tuttu sinirden yalan soyleme falan dedim yemin edince inandim. Zaten o saatten sonra ikimizde yatamadik...
Neydi şimdi bu ?
Akli dengesi yerinde olmayan bi teyze mi ?
Yoksa en kötü senaryo bize gözüktüler mi ?