0 oy
133 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,424 puan) tarafından
Hanımlar geçenlerde paylaşmıştım kızım düşüp kolunu kırmıştı ameliyat oldu vs derken üzerinden tam bir hafta geçti ve bu süreçte çok yıprandım ki iyileşene kadar da yıpranacağım gibi ayaklanır ayaklanmaz çocuk işte yine hoplayıp zıplamak hareket etmek istedi küçük kardeşide var ondan sakınıp koruyum derken çok aşırı strese giriyorum zaten panik atak/anksiyete hastasiyim yaklaşık 1.5 senedir ayyuka çıkmış ve tedavi almaya başlamıştım velhasıl durum böyleyken vücudumda yaralar ve anlamsız morluklar oluştu ben strese bağlıyorum ama yoğun stres altındayken bu şekilde vücudu tepki veren oldu mu merak ettim 

4 Cevaplar

0 oy
(4,589 puan) tarafından
Evet oluyormuş burda okudum birkaç kez geçmiş olsun canım bu arada
(4,424 puan) tarafından
Öyle mi canım teşekkür ederim çok sağol
(4,589 puan) tarafından
Rica ederim canım sen sağol
-Reklam-
0 oy
(368 puan) tarafından
Biraz kendine acı ve birinden destek almaya bak. Allah sifa versin morluk olacak kadar uzulduysen zarar veren kendine bak. 
(4,424 puan) tarafından
Keşke kendime bakacak vakiti bulabilsem yani bunun adı fedakarlık mı yoksa kendim için yaptığım bir ihmalkarlık mı bilmiyorum ama 1. Sınıfa başlatan bir kızım kolunu kırmış 3 yaşında bir kızım ve hala süt kuzusu olan bir buçuk yaşında oğlum var allahım hayırlı uzun ömürler versin her birine onlardan bana pek vakit kalmıyor ") gözümün onun de olunca olay çok üzüldüm kendimi çok suçladım 3 4 gün uyku uyumadım =/
(368 puan) tarafından
Ahh canım o kadar sanslı sın ki 3 cocugun var bence bu yeter  mutlu ol lutfen.
(4,424 puan) tarafından
Zaten mutluyum canım yanlış anladın beni herhalde ") rabbim başımdan eksik etmesin evlatlarim benim dünyam
0 oy
(2,073 puan) tarafından
Evet canm oluyomuş stresten dolayı vitaminsizlikte başlıyo arkasından morluklar 
(4,424 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 363 göst.
21 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayse54 (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 128 göst.
0 oy
7 cevap 176 göst.
0 oy
5 cevap 344 göst.