Klzıar epilepsi hastasıyım iki gun ust usde stresden sonra sonunda tutamadım kendi i bayıldım banyoda. Bilmeyenlere kısaca deyim dun teyzemle kavga ettik kızı usdunde kocamla araba kullanmısdı oda benim kızıarım namuslu demisdi beni namussuz cıkarmısdı. Bu gunde buyuk teyzem geldi cehiz verdiyi elektrikli supyrgeyi calısdıramıyorum diye geri isdedi. Bende sinirlendim satcam dedim hayır isdiypruz ver dedi bende tamam dedim iki gunun stresi ust usde banyoya gittim ellerimi yuyarken bayılmısım dislerim kilutlenmis 30 dakkadan sonra gelmisler. Cok kötyydum. Kocam geldi iyilesdim biraz. Beni rsstaranta fala göturdu yemek yedik. Sonra gidib ic camasır falan aldı canm benim Allah onu bana cok görmesin. İyiki var tum stresmi attım
Çok geçmiş olsun. Öyle bayılmanın bebeğe kötü etkisi olmuyo mu ??
Canım lütfen çok dikkat et ben biliyorum o hastalığı birebir yaşadım annemde epilepsi hastasıydı. Bak hamilesin ne olur dikkat et.
geçmiş olsun cnm Allahtan esin iyi bosver gerisini
Geçmiş olsun canım benim iyi misin şuan kuzum o kadar takma üzme kendini lütfen bebeğini düşün kuzum boşver onları eşin yanında olsun yeter sana
Offf çok geçmiş olsun canım ya dikkat et bebeğin var sonuçta Allah korusun kimse için değmez kızlarıda süpürklride yerin dibine girsin şuan sinirlerim çok bozuldu sen bence o kişilerle muhattap olma ya valla
Ben bayilma bebegi kotu etkiliyo diye bliyorm ama keske bi doktorsa gitseydin..
Masallah canım senin sulalede tuhaf ya ne demek hediye geri istemek ya alsın başına çalsin birdaha da muhattap olma.öyle insanlarla şaka gibi gerçekten ya .. Bu arada geçmiş olsun Allah şifa güç kuvvet eşinle arana daha da çok muhabbet versin. Kim seni uzuyorsa çıkar at hayatından ben öyle yapıyorum kafam rahat ne gidiyorum ne geliyorum binde bir okadar. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Ya gitme teyzenlerw anlat esine gerekirse kavga et senden geciyo sen gitmek istemesen gitmessin esin bi der iki der 3 gun kuser orda dewamli stres altindasin ne zamana kadar boyle dewam etmeyi dusunuyon illaki bebegine bisey mi olmasi lazim
Ya çok geçmiş olsun canım bu kadar kafana takıp stres yapma kendine bebeğe yazık yahu bebek kolik doğar sonra bak stres yasak annelere canım dikkat et kendine
Artık kendi evine gitsende sende rahat etsen canım bırak teyzeyi halayı kendin kendine daha iyi bakarsın. Geçmiş olsun bu arada
Başkası için neden canını skiyon boşver gitsin.
Sen evine bak. Dışardan herkes konusur. Kocana tembih et sana sormadan bişey yapmasin. Namussuz diyen önce kendi kızına edep adap ogretsin. İnsan bı izin ister yada abla durum bu. Eşin bana bı araba surmeyi ogretsin sende gel filan der
Gizli gizli sakın söyleme demeler ne alaka.
Siz mutlu oldukça COMAK SOKAN COK OLUR. CEKEMEYEN COK OLUR. UZAK DUR HUZURUNU BOZANDAN
dikkat et kuzum dikkat et hic bisey hic kimse senden ve bebeginden onemli degil epilespsi zor bi hastalik bide..
Canım verilen hediye geri mi alınırmış. Kafasına çarpsaydın. Diğerine de ne namussuzluğumu gördün de laf atıyon deseydin lafı çarpsaydın . İçine atıp da canını sıkma soku sokuver lafları seni bu kadar üzüyorlarsa muhatap olma ..
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım benim rabbim tez zamanda sana şifa versin de evine dön inşallah teyzenlerde kaldıkça daha kötü oluyosun:(
Kuzum ben de epilepsi hastasıyım 3 senedir bayılmıyorum çok şükür bu hastalık üzüntüye sıkıntıya gelmez kimseyi takma yeri gelince eşini bile düşünme iyleşmeyecek bir hastalık değil çünkü bol bol duâ et seni sıkıntıya sokan insanlardan uzak dur devamlı pozitif ol kimse için kendinu yıpratmaya değmez
Geçmiş olsun canim
Cok gecmis olsun canim takma bosver
1,489,889 soru
24,350,364 cevap
346,452 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın