0 oy
369 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (279 puan) tarafından
Kızlar hala şok içindeyim. Eşim ablamı evimde istemediği için kavgaliyız 4 gündür. Kayınvalidem kapılarını yeniliyor bugün kadın çağırmış ev temizlemeye vs dün aradım yapacağım bişey var mı bi de bugün yok dedi. akşam üstü odaya girdim eşim yemek yap anneme gönder dedi. Nasıl yani dedim? Duydun dedi. Ben de aradım biseye ihtiyacım yok dedi dedim. Demek ayrı yapmak ayrı dedi. Ben de normalde yapmıyor muyum ayıp ediyosun dedim ( gittiğimde yerinden kaldırmam, bağa gideriz bulaşık makinasi yok elini suya vurdurmam, her gitmeye pasta vs yaparım bu arada küçük bebeğim var yeri geliyor ağlıyor ilgilenemiyorum seve seve yaparım) lüks mu lan yaptıkların tabi ki yapcam dedi ben de halanin gelinlerin de gördük kalkmıyorlar bile lüks değil ama benim son iki temizligimde kimse yoktu yanımda biraz karının yaninda ol annen niye yemek göndermedi dedim. Aldı telefonu bir anda Annesini aradı bundan sonra kızın değil gelinin , bu senin hakkında bunları söyledi dedi şok oldum. O da yıkılırım oğlum ben ince dusunceliyim biliyorsun yıkıldım fln dedi ben de olmayan bişey değil asla yemek değil mesele elimi ne zaman esirgedim beni kim düşündü çocukla temizlik yaptım da dedim haksız mıyım 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Boşa kocanı rıca edıyorum acil boşa nobetcı adlıye falan varsa suan git
(279 puan) tarafından
Çocuğumuz var ne yapacağımı bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bekara boşa demek kolay kızlar düzgün yorum yapın sakın ol kaynanan ılımlı birine benziyor anlat olayı eşinin büyüttüğün bide postu acmasaydin kapanacak birinden biri 
0 oy
tarafından
Eşin seni seviyor mu?
(279 puan) tarafından
Bence sevmiyor benden vazgeçtin herhalde dedim bundan sonra kaynanalık görürsün diyor
tarafından
Seven insan can yakar mı? Bencede sevmiyor. Durduk yere huzursuzluk çıkarmaya calisiyor
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Bacım kusura bakma bunu böyle söylemek istemezdim ama kocan harbi MAL yarın bir gün siz kayinvalidenle birbirinize girseniz tek sorumlusu senin mal kocan yabi kusura bakma gerçekten kayınvalidene izah et ben misal söyledim kötü niyet yok de anlarsa ablar anlamazsa onun insanlığı yapicak bişey yok 
(279 puan) tarafından
Kayınvalidem telefonda hoparlörü aç ondan duyacagim dedi bu da açtı söyledin mi kimse yoktu yanımda diye dedi ben de evet çünkü yoktu dedim kendi zengin midafirleri gelecek diye dekor ürünü misafirlere özel servislik fln aldı eşim  neler yaptı sana yazıklar olsun diyor.. yalan söylemek bana göre değil ama eş arasında konuşulan şey duyulunca hoş olmadı
0 oy
(866 puan) tarafından
Vallahi kaynanaya Allah bile mecbur kilmamisken kulu hiç mecbur edemez yaparsam Allah rızası için yaparım içimden gelirse ama mecbur yapması gerekenler evlatları ben değilim zamanında Allah rızası için coooook yaptım ama insanoğlu nankör bilmez şimdi konuşmuyorum esimdende Allah razı olsun asla zorlamaz bir ara biraz başına kalktım yaptıklarımı anasına şunu yaptım bunu yaptım vs diye tartismistik kaynanayla eşimde essek gibi yapacaksın tabi dedi bende vallahi essek gibi yapacak olan biri varsa aha oda sensin evlatları bende ne emeği hakkı varda essek gibi yapacakmisim hayırdır Allah bile beni mecbur kilmiyorken sen ne curretle mecbur kilarsin beni dedim mort oldu aslada böyle şeyler demezdi bana ama şok olmuştum alistirmayin canım yap yap 1 kez yapma senden kötüsü olmaz tecrübeyle sabit yavaştan yavaştan Çek elini eteğini 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 655 göst.
0 oy
0 cevap 156 göst.
0 oy
4 cevap 400 göst.
0 oy
12 cevap 1,703 göst.
6 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,117 soru