0 oy
78 göst.
Aile kategorisinde (84 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar cok sıkıldım ve yıprandım artık eşimle hicbi sorunum yok ailesi dışıbda evine bakar bize ilgi gosterir iyiyizdir ama her hafta sonu kaynanamlar muhabbetinden bıktım anlatiyorum bikerede evimizde duralim falan kavga ediyorum beni inatla goturmese bile kizimi alir goturur annemler gorsun diye biktim ya bi plan yapsak içine sıçarlar her konuda kavgada alttan alir ama konu anasi gil olunca kiyamet kopar asla laf ettirmez biyere gitcez tamam diyoruz babasi arar kizi getir ozledik hop kosar oray disari cikcaktik sonra cikariz yabi fiks her hafta orayla bi baglanti istemiyorum ya evimde yakin degil niye kurtulamiyoum kaynanam desen surekli cocugum uzerinden benle yaris pesinde onun icin aglasa benim icin agliyor beni cok seviyor benim yaotigim corbayi icsin yogurt yapiyim ben iyi yaparim pesinde gecen alerjisi olabilir muhabbeti oldu sen emzirmedin ya sut emmeyen bebeklerde oluyormus dedi dedim ben keyfimemi emzirmedim gelmedi kesildi yani hangi cahil ******** sana bunlari soyluyor diyip cemkirdim artik yani anlicaginiz biktim bu anasigil muhabbetine onceden bukadar duskun degildi evlenince ne *** oluyorda oluyorlar bunlar için en son onlara soylicem artik cagirmayin bizi yeter evimizde plan yapamiyotuz diye esimle kiyamet kopcak ama artik koparsa kopsun sıkıldım ya yeter napiyim nasil davraniyim fikir verin ya biktim ben 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 281 göst.
0 oy
12 cevap 1,248 göst.
6 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 246 göst.
18 Eylül 2022 Aile kategorisinde Anneeecilik (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 289 göst.

405,638 soru