0 oy
384 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (513 puan) tarafından

merhaba hanimlar,

annem bu zamana kadar hakli olsam bile bir kere bile beni savunmadi. kendi ailesine karsi hep aman susayim modunda oldu. son olayda da dayim bana hic bir sucum uok kendi kendine laflar etti arkamdan ona da sustu. ben de sabir tasi catladim ve tepkimi anneme soyledim. sen hic korumuyorsun hakliyi gormuyorsun dedim. 1 haftadir benimle konusmuyor torununu bile merak etmiyor. yani kizlar ben sunu anladim ki kendi adima diyorum bu dunyada insan yalniz kaliyormus hele ki evlendiyseniz o evden ciktiysaniz tamam. bazi aileler var nasil kizlarini ogullarini korurlar evlense dahi nasil el ustunde tutarlar. bizimki de evine gidince elin bos git surat yapar. hissederim yani demese bile. ustu kapali baskasindan bahsediyor gibi elini kolunu sallayarak geldi der. her zaman da bise yapamamki ufak bebegim var. esim tatlisina kadar alir ama her zaman da olmaz ki butcemiz ona gore anca yetiyor. neyse kizlar konuyu dagitmayim da bu sekilde 1 haftadir arayip sormamasina asiri bozuldum nolur fikir verin bana kimsem de yok anlatacak size dett yandim kusra bakmayin. 

6 Cevaplar

+1 oy
(7,782 puan) tarafından
Annenin evladından menfaat beklemesi kadar acı bişey yok insan evladını karşılıksız sever.
(14,139 puan) tarafından
Çok doğru...
(513 puan) tarafından
aynen canim. sorsan asla karsilik beklemez ama insan hissediyor. 2 sene once anneler gununde cicek yolladi esim cicek sepetinden. sonra lafini etmis cicek yolladi sadece diye ben bunu duydum varya nasil uzuldum nasil agladim. ya hediyenin buyugu kucugu mu olur. benim maasim yok biseyim yok ne alcam sana hangi parayla alcam. o halimle pazar paralarimi biriktirip sonraki sene 100 tl para verdim istedigin biseyi al diye. yani bir daha da yapmam baskasini ince dusundukce boyle boyle kiriyorlar annen baban bile olsa boyle. kimseden hayir yok bunu anladim.
-Reklam-
0 oy
(618 puan) tarafından
Cnm bazı anneler öyle şimdi annen konuşma mesafe desem için yanar sende sesiz kal bir müddet bak bakalım ne oluyor 
(513 puan) tarafından
konusmuyorum canim inan esimin annesi daha da beter aylardir konusmuyor ben esimi simdi yeni anliyorum. yani esimle kaderlerimiz oyle benzemis ki su dunyada birbirimizden baska kimsemiz kalmadi ama biz bize yeteriz cok sukur evladimizla ucumuz bir de Rabbimiz var yeter diyoruz. aileden kimsemiz yok iyiligimizi isteyen
(618 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun gönlünü ferah tut cnm
(513 puan) tarafından
amin canim sagolasin.
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Tabi üzülüyorsun kırılıyorsun. Ama sen kendi gururunu koru, sen arama. 

Sen özleyib ararsın, o  ben haklıyım der
(513 puan) tarafından
aramiyorum zaten canim kendi ararsa da mesafeli durcam. benim de evladim var ona biri haksizlik etse aileden baska kim koruyacak tabi ki ben koruycam evladim kanim canim cunku. ama bizimkiler de hic o yok. sözde cok severler ama hep sozde.
0 oy
tarafından
Benim annemde aynı sekil hatta daha beter 15 gundur küs benimle ve artik o kadar icerledim ki benimde umrumda degil kendisi bilir modundayim
(513 puan) tarafından
az evvel babam aradi konuyu biliyor ama acamiyor annem zaten hergun arardi hic adi sani yok babam da benden laf almaya calisiyor sesin niye oyle falan diye hic bise demedim o kadar doldum ki kapatir kapatmaz teli yaslar bosaldi. ben de aramiycam kendi ararsa da mesafeli durcam
tarafından
Kız benimkide 2 gun once gordu ne benim yuzume bakti ne de cocugumun ki sebepte ne biliyo musun ablama abla degil ismiyle hitap etmisim o konusmazsada kendi bilir annem babamda olsa ayrimcilik varsa karsiyim ben
(513 puan) tarafından
hayret bisey ya. evlat ayrimi zaten hep var canim bizde de var. bi erkek kardesim var onu ozel unide okuttular altina arabayla gitti geldi rahatca kac km uzaga. benzinini aldilar, dil kurslarina yolladilar yurt disina gidicem diyo oraya para ayarladilar. tum varlarini yoklarini harcadilar ona. ben aptalmisim ki bunlara yuk olmayim diye otobuslerde gunum gecmis. sayelerinde issizim suan ufacik bebegimle sinavlara giriyom. beni de ozel okula yollasalardi simdiye avukat olmustum meslegim vardi ne guzel. ahh hangi bjr ayrimciligi anlatayim ki kuzum ya. sen de benim gibi haksizlik ve ayrimciliga gelemiyorsun soyleyince de senden kotusu olmuyor
tarafından
Aynen kuzum valla saldım artık küsüyo mu kendi bilir benimde cocugum var benimde derdim var tasam var bide onlarin tribiyle ugrasamam
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Bi değişik, sevgisiz ilgisiz anneler türedi, annelik duygusu çocuk büyüyünce bitiyor mu anlamadım ki  :( 
(513 puan) tarafından
valla canim bitiyormus ben yasadim bizzat ki ben annemden asla beklemezdim. gozden cikiyorlar sanirim evlendimya o evden ciktimya. eskiyle arasinda cok fark var. o simdi evde oglu var onunla ilgilense bizi yok saysa.
(3,485 puan) tarafından
Bu oğlan sevdası da ayrı bi illet, cahiliye huyları bunlar. Sen sıkma canını boşver.
(513 puan) tarafından
ogullari her islerine kosturuyormus. benim de altim araba verseler bos issiz olsam ben de kostururum ondan rahat is mi var.
0 oy
(24 puan) tarafından
Valla biri annenin kötüsü de gerçekten kötü oluyor abla benim annemde öyle şuan kendisi bana apaçık düşman 
(513 puan) tarafından
ayy canim sana niye dusman? ya insan evladina neden boyle davranir ki ya
(24 puan) tarafından
Benim annemle 2. Kocası bir oldular biz eşimle sozluyken eşimin ailesini sıkıştırıp durdular yok başlık parası yok bilmem ne ev yaptır dam yaptır yok oğlan askere gitsin gelsin ondan sona böyle böyle kandırıyorlar di bende fırsat vermedim eşimin ailesi o kadar iyiler o kadar iyiler ki böyle iyi insanlar çok nadir kalmıştır dünya da bende kaçtım şuan babamla ve anaannemle küs değilim sadece onunla küsüm beni tehdit ediyor anaannesine gitmesin oralar benim toprağım onu mahvederim bilmem ne bu olay fragmanında fragmanı yani
(513 puan) tarafından
ahh canim ya neler yasamissin Rabbkm kolaylik versin seninki daha kotuymus. sen dua et ki esinin ailesi iyi cikmis. benimkiler beterin de beteri. esimin annesi dunyada gorup gorecegin nadir kotulerden biridir. Psikolojik olarak kendi ruh hastasi acilen hastaneye yatmasi gerekir ama tabi mumkun degil kabul etmez. hepsi küs esim kendi küstü dusun yani ne bir evlat sevgileri var ne bir torun sevgileri var. ot gibi sevgisiz saygisiz bir sekilde yasiyorlar anlayacagin. iyi ki senin boyle degilmis canim o yonden yuzun gulmus. biz ailelerle hatta dayi amca hala gibi akrabalarla hepsiyle ayni sehirdeyiz ama sanirsin ki gurbetteyiz ulke disindayiz hatta. hicbiri ise yaramaz.
(24 puan) tarafından
İşte hepimiz birer imtihandan geçiyoruz yani kendi aile tarafımdan hiç yüzüm gülmedi ama Rabbime bin şükür ki eşim tarafından güldü sende isyan etme abla vardır bununda bir çıkış kapısı annem mesela eşiyle bir oldular hâlâ yuvamı dağıtma pesindeler kredi kartlarimi kullanıp kullanıp bir ton borç yapmışlar bir ay da gecikseymiş şuan cezaevindeydim belki de

İlgili sorular

+2 oy
21 cevap 713 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ecrin sena (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 431 göst.
9 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde HarbiBarbie (13 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 906 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,027 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 301 göst.
10 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yusraaa (41 puan) tarafından soruldu

412,088 soru

12,405,596 cevap

44,595 kullanıcı

Kategoriler

...