iliyorum gayet normal bir şey annesini her gün araması, ama artık bu benim çok gözüme batıyor. Bunun sebebi annesiyle arasına bir sınır çizememesi yani annesi bizim evimizi kendi evi gibi görüp istediği zaman bizden müsade istemeden geliyor ve her geldiğinde 1 ay kalıyor 2 hafta kalmaya geldiğinde ise bu bana hiç yetmedi ben bu kadar kısa kalmaya alışık değilim diyip tekrar geleceğini ima ediyor. Biz tatil planı yaptığımızda *ablanlarla birlikte gidin* gibi eşime fikirler sunuyor biz daha yeni evliyiz ve ilk tatilimiz olacak. Hayatımıza bu kadar müdahil olmaya çalışması ya da evimizi sadexe oğlunun evi gibi görmesi ve dolayısıyla istediğim gibi gelir kalırım istediğim gibi hareket ederim eşyaların yerine karar verebilirim evinizde evcil hayvan olup olmaması konusunda karar almanızda benim sözüm geçer gibi hareketlerde bulunuyor *oğlunu inanılmaz kıskanması, eşim bana nasıl ilgi veriyorsa kendine de öyle davranmasını istemesi* artık beni bıktırdı ve biz 1 yıllık evliyiz , bu sebeplerden ötürü çok büyük kavgalar ediyoruz ve en azından ailesine sınır çizebilmesi adına HER GÜNNN aramasını istemediğimi belirttim, annesini 1 gün aramadığında annesi trip atıyor; nerdesin, hiç sesin çıkmıyor vsvs gibi eşimi azarlarcasına konuşup eşimin suçlu hissettirmesini sağlayacak şeyler söylüyor. Sizce böyle yaparak hata mı ettim yoksa zamanla aramalara son vererek aralarına mesafe sokabilir miyim?
Başlığa göre yorum yapacam. Arasın nolacakki. Ya hergun yanınıza gelse
1,499,390 soru
24,491,051 cevap
357,609 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın