0 oy
266 göst.
Aile kategorisinde (41 puan) tarafından

Kızlar benim eşim saat ustası çok ince parçalarla uğraşıyor Evet kolay değil ekmek parası Ama ben buna 4,5 yıldır sabrediyorum eve gidiyoruz saat 11.00'de İlk başlarda  da kızıyordum kızdıkça bir baktım 12 oldu Bir baktım şimdi bir şimdi 2 3 Eşimin ailesi Benim alt katımda oturuyor o kadar yoruldum ki geceleri geç saatlerde geliyor çocukları özlüyor haliyle şimdi o kadar bunaldım ki ailesine patlayasım geliyor Ben oğullarına bir şey söylediğimde Kocan ne diye sus bu kafadalar kocanın sözünü dinle kocanın sözünden dışarı çıkma benim 4,5 yıldır Öyle bunaltılar ki şimdi arayıp diyeceğim oğlunuz nerede ben bu çocukla ne yapıyorum ben sizinle sürekli oturmak zorunda değilim Her gün de aşağı iniyorum eşimin annene babasıyla oturuyorum ben onlarla evliyim çünkü ne yapayım kızlar Acaba eve geldiğinde kafasına tencere ile tava ile  mı vursam yoksa balkondan aşağı mı fırlatsam yoksa eve mi almasam hangisini yapayım Kızlar ne yapayım yani:D:)

7 Cevaplar

0 oy
(9,109 puan) tarafından
Bence kendini kopar onlardan. Evin altlı üstlü olabilir ama evin ayrı sonuçta.
(41 puan) tarafından
Elbette öyle ama bacım çocukları görmeden yapamıyormuşlar
-Reklam-
0 oy
(5,593 puan) tarafından
Bu zamanda öyle bir zamanki artık ekmek aslanın ağzında bile değil. Çok zor geçim kaynağı.  Çalışıyor  malesef insann işi olunca böyle olur bizim dikkan var eşimden bilirim. 

Sen aşağı inmek zorunda msn acaba . Sonuçta seninde özel hayatın var gitme boşver 
(41 puan) tarafından
Bir gün çocukları görmeseler kafayı yiyecek gibi oluyormuşlar öyle bacım
(5,593 puan) tarafından
Çocukları gönderden sen dinle sen olmaz mı
(41 puan) tarafından
Yok Tek göndermek istemiyorum bacım Bir tanesi zaten 3 aylık bir tanesi 3 yaşında
(5,593 puan) tarafından
Tatlım 3 yaşında olanı gönder zaten kendini ifade eder 1 saat gönder yemek vercem diye GT al sonra   gün boyu kalma sende kendinden bişey anlamazsın çok samimiyet eve huzursuzluk koyar
(41 puan) tarafından
Bugün gonderdim bacım ben inmedim qsagiya arkadaşımın çağırdım kafa dağıtmak için
0 oy
(210 puan) tarafından
Bence inme her gün mecbur değilsin bir iki defa uygula bunu  kendi evin kendi düzenin var sonuçta bazen konuşmak kolay oluyor ama dene sen yinede 
(41 puan) tarafından
Şu bir aydır bir gün iniyorum bir gün iniyorum bacım içme diyorum Lütfen buradan gidelim şimdi kabul etmiyor
(210 puan) tarafından
Zor kopar bu kocalar aileden illaki bi olay olması lazım
(41 puan) tarafından
Niye biz Gelin olup geldiğimiz ailemizden kopmadık mı bacım
(210 puan) tarafından
Onu kocanla konuş o zaman kardeş banane bunun hesabını sorman gereken kişi ben değilim yani sen ailesine ondan daha bağlısın demekki sürekli inip hal hatır sorduğuna göre
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Valla aramam kusura bakmasınlar. Bugün kaynanam öğlen aradı çocuğu özledik biraz gelsek diye, yeni uyuttum dedim geçtim. Eltimden biliyorum alıştılar mı tependen inmiyorlar. Evinde otur sende, her gün torun görmek zorunda değiller. Ya da sal çocukları baksınlar
0 oy
(2,511 puan) tarafından
Ben olsam evimden çıkmam evim ayrı yolum ayrı ne gerek var hergün hergün oraya gitmeye 
0 oy
(20,238 puan) tarafından
Tahmin ediyorum zorluğunu Allah yardımcın olsun ben aramam annesini arada bi gidiyorum yeter büyük eltim her sabah arıyomuş karşı karşıya oturuyolar geçen bizde söylüyo kaynanam her sabah arar gelin beni diye sanırm bana laf dokundurdu bende karşı karşıya oturup hergün görüşüp bide telefonda ne konuşuyosunuz konuşacak konu kalıyor mu dedim :D zortladı kaynana kişisi ben arayamam kimseyi her dk annemi bile iki güne bir ararım dedm küçük eltimde vardı güldü kaynanam bozulunca çok samimi oluyolar sonra kavga ediyolar sonra geri barışıyolar saçma bi ilişkileri var benden uzak Allaha yakın :)
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Yani birilerini baslarda böyle alıştırıp sonra yapmayınca seni suçlu bulurlar başta alıştırmamak lazım. Eee surekli annenlere gitsen annenelerfe çocukları görmeyince deliyor gibi yapsa kocan izin verir mi vermez.  O yüzden daha fazla alıştırmadan kestirip at. Sarımsağın sıkından seyregi yeğdir.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 209 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Meleksss (5,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 210 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,258 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 925 göst.
0 oy
31 cevap 326 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu