+1 oy
736 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hadi sohbet konusu olsun. 

34 Cevaplar

0 oy
(14,164 puan) tarafından
Bilezik olabilir güzel bir kolye olabilir dolar olabilir henüz bekar gorumcem düğün vakti düşünürüz artık 
tarafından
Çeyrek olmaz mı gii
(14,164 puan) tarafından
Abi için az kalır bence ya
-Reklam-
0 oy
(5,305 puan) tarafından
Kız kardeşi yok şükür :D
0 oy
tarafından
Görümce evlendiğinde eşim 12 yaşındaydı hahaha
0 oy
(16 puan) tarafından
Valla bizimkiler yani kaynanam 15 cocuk dogurmus neyse 4 kiz vefat etmis iste 6 oglan 5 kiz var ama bizimkiler beraberler paralar birdir onun icin hepsi bir takar gecen en sonki gorumcem  evlendi butun eksigini aldilar dugunde bilenzik belinede ceyrek taktilar oyle iste erkegide zaten beraber evlendirdikleri icin takilan hersey ortak takilmis oluyo 
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Görümcem yok 2 kaynım var, 1 tanesi büyük o evli. Küçük bekar, benim kardeşime ne takarsak onada aynısını takacagız diye anlaştık. 7 gram bilezik yaptım kardeşime onu takacagız inşallah kaynimada aynısını takarim. 
0 oy
(1,735 puan) tarafından
Biz görümceme bileklik takmıştık, bilezik istemedi. Hiç bozmayacağım bişey olsun dedi, bilezik fiyatıydı aldığımzda. Ama hala onu takar :) valla görümcemi çok severim, doğumlarında da bileklik, kolye aldım. 
0 oy
(10 puan) tarafından
Gorumcelerimin yaşı  esimden cok büyük  ama yeğenleri evleniyor  onalra bilezik takıyoruz 
0 oy
(13,586 puan) tarafından
Tabiki bilezik taktı yakışan da budur zaten 
0 oy
(741 puan) tarafından
Bakalım ne takicak bir ay sonra düğün:)
0 oy
(970 puan) tarafından
Valla ben kiz kardesim yok erkek kardeslerime altin takarim bilezige gucum yetmez. Esimde takmicak herlade kardeslerine bilmiyorum oyle dedi cunku onlar takmadi esime aralarinda 1 yas var 
(970 puan) tarafından
Ama gorumceme takarim altin cunku severim kendisini kardes gibi
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Bir tane tek görümcem var daha küçük ve okuyor zamanı geldiğinde o zaman ki maddi durumumuza göre neye bütçemiz yeterse onu takarız herhalde şimdi ne desem yalan olur 
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Daha evlenmedi iki gözümün çiçeği bazen şakasına evlenem gidem falan der nasıl verecez kız biz seni derim. Eşim ne takar bilmiyorum gücümüz olsa bir ev hediye ederim inan o derece severim öz kardeşimden ayrı değil.
0 oy
(1,275 puan) tarafından
kiz kardesi yok erkek kardesi var. evlenirse her türlü desteği verir esim insallah 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 485 göst.
5 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Birkullanici00 (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,166 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Tunanin annesi (549 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 3,892 göst.
25 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 473 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,730 soru

12,317,379 cevap

38,869 kullanıcı