0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (3,896 puan) tarafından

Kitap alayim dedim denemelerin tanesi 80 tl bana test kitabi lazim.Internette soru cozen hocalari dinliyorum maalesef para yok kitap alamiyorum nasil pahali yaa hicbir şey alamiyoruz :( ???

Neyse zaten gece anca calisiyorum birkaç hoca çözer dinlerim ama çözüm varsa dinliyorum??

4 Cevaplar

0 oy
(6,858 puan) tarafından
Kırtasiyelerde fotokopi oluyo bak derim
(3,896 puan) tarafından
Nasil kitap fotokopisi nasil alacagim??
(6,858 puan) tarafından
Gidip sorun kpss deneme soruları yada anlatım fotokopileri varmı uyguna diyin. Bnm öğretmen arkadaşımda hazırlanıyor bana o şekilde al dedi mesela bnde girecegm
(6,858 puan) tarafından
Ben şuan play storeden uygulama.indiridm kpss geçmiş sorular yıllarına göre çözüyorum test halinde doğruyu yanlışı gösteriyor
-Reklam-
0 oy
(1,745 puan) tarafından
İkinci el falan araştırsan canım evet çok pahalı 
(3,896 puan) tarafından
İkinci el olanlar hep eski bana güncel lazim sorular her yil değişiyor.
(1,745 puan) tarafından
Genel kültür genel yetenek mi laxım hangısı nerde yaşıyorsun canım
(3,896 puan) tarafından
Genel kültür için cnm.
(1,745 puan) tarafından
Canım kız kardeşimde bu yıl hazırlandı eğer istersen onunla konuştum senden sonra sana kargolayabılırız
0 oy
(1,244 puan) tarafından
Geçen hafta bimde ya da 101de görmüştüm canım deneme gelmişti ve uygundu da diye hatırlıyorum bi bak netten istersen. Önlisans mı alan mı çalışıyorsun
(3,896 puan) tarafından
Ortaogretimden girecegim seninle yazin konuşmuştuk bnm önlisans bitmediği için kpss'ye girmeyi düşünmüyordum bi şansımı deniueyim dedim ortaogretim kpssye başvurdum inşallah kasım da :)
(1,244 puan) tarafından
Ya hatırladım canım:) dene bakalım umarım iyi bi puan alırsın. Youtubeden dinle alcak durumun yoksa benim hocam son konu tekrarlarını dinle onlar örnek soru da çözüyo soru mantığını anlardan benzer şeyler çıkıyo zaten KPSS'de de. Geçmiş soruları da çöz netten yeter bence :)
(3,896 puan) tarafından
İnsallah cnm.2 cocuk var birde hasta kayinvalidem tekrar bize geldi şükür yürüyor kendi yiyor giyiniyor bir yemeğini hazirliyorum.Küçük bebegim hiç durmuyor calisabildigim kadar yapiyorum inşallah başarırım.
(1,244 puan) tarafından
Umarım canım yapabilirsin bence sende inan kendine yeter:) ❤️
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Ben atandım. Fotokopiilerden aldım
(3,896 puan) tarafından
Nasil oluyor öyle??
(2,745 puan) tarafından
Atanma sürecinde ders çalışırken demeleri dershanelerin denemelerinden alıyordum . Bi tane fotokopisi vardı o hepsini toplayıp çoğaltıyordu Instagram'dan satıyordu. Baya baya ucuza geliyordu. Zaten atanmamı denemelere borçluyum. Test kitabı kullanmadım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 261 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 173 göst.
22 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merve33soyturk (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.

406,405 soru

12,186,195 cevap

36,690 kullanıcı

...