0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bime falan geliyor ama her zman gidemiyorum  uzak diye.

Geçen bi oyuncak araba alayim dedim el.kadar bisey 40 tl.dedi adam:O

Zaten kırılıyor bi sekilde:dizzy: ben de kışın fazla çıkmıyoruz dışarı sıkılmasın diye bakmıştım ama neyse 16 şubat e bebekte indirime girecekmiş oyuncaklar artık ordan alirim bikac tane :pinch:

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir yandan cocuga kiymiyorum aliyorum sonra kirincada okadar para verip aldigima pisman oluyorum  

Ben biraz dozunu kaciriyorum ama  az ve ucuz alsam belki zoruma gitmez ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(7,971 puan) tarafından
Evet çok pahali alt tarafi naylon yani ne diye böyle fiyat bicerler anlamiyorum ama pahalida olsa aliyoruz mecbur cocuklarimiz tek mutlu olsun
0 oy
(16,356 puan) tarafından
Pahalı olmayan ne kaldı ki gerçekten ne yapmaya çalışıyorlar anlamiyorum duvar mi kemirelim zehir zıkkım olsun yedikleri 
0 oy
(14,698 puan) tarafından

Herşey pahalı artık tek oyuncak değil ya :ermm:

0 oy
tarafından
El kadar Hayri 389 tlydi geçen Toyzz shopta
tarafından
Lisanli.oyuncaklar malesef pahalı;)) ama ediyor bazilari
tarafından
Öyle kuzum ama özelliği vs olsa alacaktım inan da konuşma hareket yok peluş bir Hayri kızım bu ara aşıkda kendisine amigurumi olarak yapacağım galiba
tarafından
Tabi özellikleri olsa güzel olur. Pepe bebe serisindeki gini şarkı söylüyorlar bu hoş hayrı de yemekle ilgili 1 2 şey deseydi güzel.olurdu tabi.
tarafından
Evet o şekilde olsa acimiyorum zaten ağzına vs aldığı için bakarak almaya çalışıyorum ama bu hakikaten çok boş geldi gözüme ☺️
0 oy
(20,318 puan) tarafından
Sorma yaa oyuncağa verilen paraya yazık
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Esim oğluma e bebekten kumandalı araba heveslenip aldı aldığından beri bi köşe de duruyo ben oynamıyorum diye fazla oyuncak almıyorum ama eşim eve her gelmesinde bi oyuncakla geliyo hic birininde yüzüne bakmiyo
0 oy
tarafından
Çocuklar için herseye değer.. oyuncak konusunda biraz hassasım her yerde almamay özen götürürüm.lisansli olması kansorejen madde içermemesine  dikkat ederim. 

Kizim bu ara paw petrol serisine takmış. İndirim.bekliyorum bakalim ♥︎
0 oy
(123,114 puan) tarafından
hersey pahali be hatcem
0 oy
(3,600 puan) tarafından
Evet gerçekten bende geçen elimi attım bin pişman oldum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 114 göst.
20 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 420 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 155 göst.
8 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Annelerrr (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 311 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,597 puan) tarafından soruldu

406,406 soru

12,186,135 cevap

36,690 kullanıcı

...