Kızlar bir post açmıştım birazda olsa rüyam gerçek oldu diye rüyamda gördüm herşey dün yerjne oturdu dün çocuğu eşime verdim bulaşık vardı onları yıkamak için ztn uzun zmndir soğuk davranıyor farkındaydim hemen ne yapacan dedi bulaşıkları yikayacagim dedim seslenmedi çocuğu aldı bende bulaşıkları yıkayıp yanlarına geldim ailengile gidecen mi dedi evet haberleri var dedim neyse seni kapıdan koyar giderim ben dedi niye dedim ne oldu ki diye annesiyle annem benim doğumumda bir tartışma yaptılar o sıra annesi anneme el kaldırır gibi oldu bende anneme bağırma diye sesimi yükselttim eşimde bunu duymuştu hepsimizi evden kovdu beni bile yani neyse benim amcam fln geldi herkez gitti yani 2 buçuk aydır aramız soğuk birinin yanında terslemesi mi diyim yoksa kuzeninin yanında yaptığım yemeğe i.t yalı demesi mi niyede seslenmedi annesi bir kuzeninden dolayı keşke gelinim olsa diyordu dedim böyle böyle yaptın dedim biliyorum dedi benim için sadece kızım ve oyun var dedi ben yokum yani bende sen beni eşin olarak görmüyorsun ki dedim biraz öyle tartışma oldu ister git ister gitme artık bu böyle dedi kızım doğdu doğalı ayrı yatıyoruz sadece ilişki için iki üç güne bir geliyordum ona da sağlığım için geliyorum gelme derse gelmem ztn dedi seslenmedim yani şuan gitsem hiç umrunda olmayacak çocuğu benden alacakmış mamayla beslerim anne sütü alırım diyor ister yemek yap ister yapma dedj ben yerimde gelirim dedi çalıştığı yere bir kız kocası içki kumarı fln varmış ağlıyormuş eşim sormuş neyin var diye o da anlatmış bende mi öyle oluyum gibi kelimler söyledi ne yapacağımı bilmiyorum sadece kızım için idare etmeye çalışıyorum ailem bunları duysa bir dk bırakmaz beni