0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (922 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar bir post açmıştım birazda olsa rüyam gerçek oldu diye rüyamda gördüm herşey dün yerjne oturdu dün çocuğu eşime verdim bulaşık vardı onları yıkamak için ztn uzun zmndir soğuk davranıyor farkındaydim hemen ne yapacan dedi bulaşıkları yikayacagim dedim seslenmedi çocuğu aldı bende bulaşıkları yıkayıp yanlarına geldim ailengile gidecen mi dedi evet haberleri var dedim neyse seni kapıdan koyar giderim ben dedi niye dedim ne oldu ki diye annesiyle annem benim doğumumda bir tartışma yaptılar o sıra annesi anneme el kaldırır gibi oldu bende anneme bağırma diye sesimi yükselttim eşimde bunu duymuştu hepsimizi evden kovdu beni bile yani neyse benim amcam fln geldi herkez gitti yani 2 buçuk aydır aramız soğuk birinin yanında terslemesi mi diyim yoksa kuzeninin yanında yaptığım yemeğe i.t yalı demesi mi niyede seslenmedi annesi bir kuzeninden dolayı keşke gelinim olsa diyordu dedim böyle böyle yaptın dedim biliyorum dedi benim için sadece kızım ve oyun var dedi ben yokum yani bende sen beni eşin olarak görmüyorsun ki dedim biraz öyle tartışma oldu ister git ister gitme artık bu böyle dedi kızım doğdu doğalı ayrı yatıyoruz sadece ilişki için iki üç güne bir geliyordum ona da sağlığım için geliyorum gelme derse gelmem ztn dedi seslenmedim yani şuan gitsem hiç umrunda olmayacak çocuğu benden alacakmış mamayla beslerim anne sütü alırım diyor ister yemek yap ister yapma dedj ben yerimde gelirim dedi çalıştığı yere bir kız kocası içki kumarı fln varmış ağlıyormuş eşim sormuş neyin var diye o da anlatmış bende mi öyle oluyum gibi kelimler söyledi ne yapacağımı bilmiyorum sadece kızım için idare etmeye çalışıyorum ailem bunları duysa bir dk bırakmaz beni 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(1,248 puan) tarafından
Açık net cvp en sonda saklı 
(922 puan) tarafından
Nasıl anlamadım
-Reklam-
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Bsy diycem olmayacak hala duruyon orda ailen arksdaysa gitsene gurursuzmusun 
(8,357 puan) tarafından
Bosanma davasi aç de isdemiom de
(8,357 puan) tarafından
Cocuguda vermiom de
(922 puan) tarafından
Ben bugün ablama anlatıyım diyorum da ailemle aramız yarım 1 saatlik aynı yerde değiliz duyarsa gelip çocuğu kaçırırsa
(8,357 puan) tarafından
Sineice gitmek isdiorsan onlarida ogret demesinler kimseye akil ver bana abla de boyle boyle yapiyor de cocuktwn korkuyprum de alirmi die de akil versinler sana...
(922 puan) tarafından
Yarın yaninlarina gidince oturur anlatırım annemin babamın abimin fln yanında
0 oy
(4,555 puan) tarafından
Kız delimisin ya ailen arkanda bu ne demek biliyormusun sen?

Gitmek isteyipte kimsesizlikten çaresizlikten çeken kaç kişi var biliyormusun 

Al kizinida bas git arkada bile bakmadan uzaklaş adamın sana zerrenin kurresi saygı sevgisi yok ne çocuğundan bahsediyon bahane bunlar 
(922 puan) tarafından
Yani öyle dedi daha sonra saat 2 3 olmuştu uyuyamadım mutfağa geçtim tezgahı fln siliyordum yanıma gelip uyusuna dedi o sıra her tarafta elektrik var sadece bizim evde yoktu telefonun flaşıyla siliyordum uykum yok dedim ilişki için canım istiyordu gelmedin dedi telefonla uğraşıyordun dedim geri temizlediktan sonra gittim yanına uyuyacakti geri ben tmm diyince kalktı yani bilmiyorum seviyor mu yoksa sinirden mi öyle konuşuyor
(4,555 puan) tarafından
Seni kullanıyor bacı bu kadar net kusura bakma ama dost acı söyler
(922 puan) tarafından
Doğru haklısın

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 100 göst.
11 Kasım 2023 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,449 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 357 göst.
+1 oy
27 cevap 683 göst.
27 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde WhiteSwaN (14,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 391 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde 34. (379 puan) tarafından soruldu

404,096 soru

12,105,818 cevap

36,423 kullanıcı

...