0 oy
426 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,036 puan) tarafından
Kizlar durumumu biliyorsunuz keriz yerine kondum şimdi ayrilmayi düşünüyorum ama annemlere yakın mı olmak yoksa kendi evimde mi kalmak daha iyi karar veremiyorum. Annemlere yakın olsam bu sefer herkese teker teker anlatma derdi var bir de yeni düzen kurmak gözümü korkutuyor. Kendi evim çok rahat herşeye alıştım. Ama bu sefer de yalnızlık var kimsem yok burda. 

Altı ay sonra ise baslicam belki yalnızlık meselesini böyle aşarım kardeşim de çocuklara bakar. 

Sizce hangisi daha iyi

3 Cevaplar

0 oy
(4,591 puan) tarafından
Ana gibisi varmı ya annene yakın ol tabiki milletinde boşver insan gibi sorana insan gibi cevap verirsin dahada kurcalamalarina izin vermezsin yüz bulamazlarsa soramazlar
(4,036 puan) tarafından
Bilmiyorum çok karanlık geliyor
(4,591 puan) tarafından
En ufak bir sorunda koşarlar ama tek başına çocuk büyütmek Zor
-Reklam-
0 oy
(13,087 puan) tarafından
Ailenin nasil oldugunu falan bilmiyorum ama mesela benim esim gemide calisiyor ben o yuzdeb anneme yakin olmak istedim esim gidince evimde kalirim ama yakin olsunki ne olur ne olmaz rahat olur diye. Simdi annemin arka sokagindayim gercekten asiri rahatim iyiki burdayim. Esim simdi gitti 1 aydir yok 3.5 ay daha olmayacak. Oglum var ve hamileyim birseye ihtiyacim olur mesela annem kosar hemen yada ben birakirim falan rahat oluyor. Ama senin kendi evinse ve kira vermek zorunda kalacaksan bilmeiyorum tabi
(4,036 puan) tarafından
Evet burası kendi evim orda kira versem bile buradan alır oraya veririm. Ailem boşanma olayını kaldıracak kadar güçlü değil çok uzulecekler bı de annem sürekli ben sana demiştim diyecek normalde sürekli şikayetle en bir tip. Ama ben oraya gidince çok seviniyorlar belki de geri geldim diye sevinir hiç kestiremiyorum
(13,087 puan) tarafından
He suan haberleri yok. Prki farkli sehirlermi canim
(4,036 puan) tarafından
Yok aynı şehir arabayla bir saat
(13,087 puan) tarafından
Uzakmista bence yakin olmak daha iyi canim
0 oy
(2,993 puan) tarafından
Çocukların da varmış tabii ki annene yakın olman daha iyi gece gündüz hastalanır işin çıkar işten geç çıkacak olursun her türlü ana gibi olmaz yani

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 374 göst.
24 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yumudukk (207 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 586 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde First (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 650 göst.
0 oy
19 cevap 701 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu