0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından
Kızlar en baştan söyleyeyim çok uzun olcak okuyacak ve yorum yazacak herkese şimdiden teşekkürler 

Kızlar 3 yıldır evliyim 1 buçuk sene kirada kaldık 6 Ay kadar kaynanamla yaşadık çünkü Bi aramız var ve ev yaptık merkeze biraz uzak uzak olduğu için doğal olarak imkanlar kısıtlı falan yani bunu bile bile istedim ama bazı şeylerde bilmiyordum tabi mesela suyumuz yok köyde su azmış bize yetişmiyor gibi muhabbetler işte neyse bahçenin suyu ordan tedarik edecez çatıya depo kurulacak edilecek 15 gündür 10 aylık be eğim var ve 4 aylık hamileyim normalde kaynanmda kalıyordum ama tiplerinden bıktığım için artık tahammül edemiyorum eşim evin eksikleri için beni oyalıyor mela tv ve su gibi sabah tartıştık ağladım artık dayanamıyorum hevesimi kaçırdın gibi şeyler söyledim ve dönüp bana sen hak ediyorsun falan dedi sabah kaybanM 5 dakikalığına uğradı canım sıkıntı diye ağzımın ucuyla hoş geldin dedim ev 2 katlı ve 2. Katındadır hiç Bi ihtiyacımızı gideremiyoruz annem deseniz umrunda değilim ga varım ha yokum arkadaşlarıma Bi şey anlatsam biri tepeden bakıyor biri küçümseyip kendini yüceltir kimi dedikodu malzemesi yapıyır kimi biz sana pişman olacaksın dedik diyo yani problemlerini bile anlatacak kimsem yok eşimle aramız iyidi dün su işini ne yaptın dediğimde fiyo her gün hesap sorar gibi yapıyorsun yapacaz ve Kızlar evden dolayı elleri sıkışık benim altı  Bi kolyem vardı onu verdim hemen yapılsın diye kimsenin umrunda değil o kadar hepsine gıcık olmuşum ki eşime sabah dedim taşıdığım her damla su için hakkımı helal etmiyorum arkadaşlarım tatilde ben Bi bulaşık bile rahat yıkayamıyorum kendimi ezik his ediyorum yanlız kimsesiz 

1 cevap

0 oy
tarafından
Kendını kımseyle kıyaslama evlılıgını esını yaşantını mutluluk emın ol burda gızlı esını de darlayarak degıl ne kadar istekli oldugunu hayallerini dıle getirerek hızlandı eksikler ıcın kendı psıkolojını bozuyorsun gıbı geldı bana 
(77 puan) tarafından
İnanın çok güzel dille anlatıyorum ama rahatlığı bizi düşünmemesi beni çok rahatsız ediyor bizi o düşünecek başkası değil bu işlerle kayınbabam ilgileniyor onun ağzına niye bakıyorsun onlar mı sıkıntı yaşıyor evin çok eksiği var ama onlar umrumda değil zamanla olcak biliyorum ama bunun zmanala olcak Bi şeyi yokki
tarafından
haklısın haksızsın demıyorum da bu sekılde de huzursuzluktan baska bısı elde edemiyorsun gıbı bılemedım
(77 puan) tarafından
Son çarem çirkeflik tatlı dille olmuyor ki denedim
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 443 göst.
26 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 611 göst.
27 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mmkhngg (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 227 göst.
14 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 695 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,367 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,076 soru

24,409,915 cevap