Aynı şey başima geldi 3 5 kendimizce birikim pilanimiz vardı evlenirken 1 yıllık evliyim bu arada kaynım nişanlandı bizim düğünde bi bilezik taktı araba kiraladı bide bizde çok para saçılır bi de hemen hamile kaldım çocuk odası yaptık çocuk masrafları doğum hastane derken bu de zor bi hamilelikti yedim içtim yattım hiç biseye karismadim ben zannettim ki kaynima para biriktiriyo ondan bankaya bişey koymuyo dedim kaynım nişanı attı bi dünya masraflari oldu ev aldılar eşya aldılar gelinlik düğün salonu bile tutulmuştu hepsinin masrafı öylece kaldı bende salaktik diyorum ki bankada bizim düğünde takılan altınlar var onları bozdur babana ver diyorum eşim yok yok diye bana kiziyo bi gün patladı senden bişey sakladım dedi ne dedim maaş hesabını bi gösterdi 21 bin TL para var neymiş onu babasına vercekmis bu nerden çıktı dedim 2 kez 1 maaş ikramiye vermişler ayda 2 bin 2 bin üstünü eklemiş bu kadar para yapmış bana da ay sonu gelmiyo yetistiremiyorum diyo bende evde şu eksik demeye çekiniyorum erkek adam üzülür zoruna gider diye elimde 1 domates varsa kahvaltıya dogramiyorum kendime akşam salata yaparım diyorum akşam da yarısını sabaha ayiriyim yok sanmasın üzülmesin diyorum yarım domatesle salata yapıyorum birini bulsam biri eksik oluyodu varlık içinde yokluk çektirdi bana diyo ki 50 bine tamamlayıp bu öyle soylucekrim sana supriz yapcaktim diyo bi de ogrenince ağladım o gunde geceye ve gitmişti eşim ise gitti aradı soguk konuştum geri mesaj atmış artık bazı şeyleri uzatma kendim için yapmadım gidip yemedim biriktirdim altı üstü demiş bende kızdım ben senden çok şey mi istedim de benden gizli yaptın çok mu harcıyorum ben 5 kuruş koymuyorum cuzdanima bi kere canım şunu iatiyo demiyorum benim yerime köy kendini sen olsan naparsin kusura bakma bana yalan söyledin ben bunu kaldıramam dedim hatasını anlamış olsa gerek sabah geldi bi daha. Öyle bişey yapmicam dedi bende ben kendimi degersizhissettim. Benim arkamdan iş çevirdin benim tepkim çok normal dedim bi evde kadin kocasından koca karısından para saklarda o parada bereket olmaz haram olur dedim