Kızlar kız kardeşim var. Biriyle 1 sene olacak görüşüyor. Tabi ki daha cocukluk arkadsı bu cocuk bizde tanıyoruz. Ama 1 senedir oyle gönülleri kaymış. Şimdi nişan günü filan konusuyor. Tabi herkesin aşacası içindedir ama tanıdıgımız kadarıyla mükemmel bir cocuk ailesi de keza oyle. İşinde gücünde terbiyeli ahlaklı saygılı bir evlat. Sorun su ki kardesim evlenme teklifi etmesini istiyor içimde kalacak diyor. Cocukta ben sevmiyorum oyşe sey istemiyorum diyor.yetişme tarzıyla alakalı sanırım. Ama kardeşiminde gönlünü kıramadıgı için sanki yapacakmış ta zamanını bekliyormuş gibi arada derede cevaplar veriyor kardeşime. Oglan kendisi yanlızken bana dedi o lafı. Abla ısrar ediyor arada laf sokuyor ama ben sevmiyorum sacma geliyor bana. Zaten evlenmek istemesem bu raddeye mi gelirdik diyor.kardesimde içimde kalacak boyle olunca bana deger vermiyor gibi geliyor soguyorum diyor. Sizce kim haklı. Ablacım gönlü kalmasın aman nedir ki cıkın bir yemege diyiver ver yüzügü dedim. İkisi de uzulmesin istiyorum.