0 oy
762 göst.
Diğer kategorisinde (1,549 puan) tarafından
Doğum da hastanede iki gün annem.yanimda.kaldi eve geçtik annem yanımda kalacaktı esim.dediki.annem.bizde benim.yanimda.kalacakmis bana sormadan kafalarına göre iş yaptılar annem eve döndü üç gün sonra tekrar gel dedim.geldi.kaynana gitti bende.gicik oldum.kaynanama.bana sormadan ben lohusa iken neden yanımda kaliuor diye haksız mıyım.annemi evden kovar giibi oldu kocam ve kaynanam.ikisinden de o zaman soğudum haksizmiyim size saormadim o ara baya piskolojim.bozuktu şuan kaynana postları görünce sormak istedim. Lohusa iken en iyi gelen anne bence kaynana yani anne sıcaklığı varken 

22 Cevaplar

0 oy
(411 puan) tarafından
Anne kalmalı ama gerçekten yardım edecekse kaynanada olabilir benim üstümü başımı annemin yanında dahi değişmem herseyimi eşim yaptı eve geldigimde de yanımda yardımcı olabilecek birelerini isterdim ama olmadı kaynanam vardı sanki o doğurmuş gibi davrandı kayinbaba dibimizden ayrılmadı ki yatıp dinleneyim gorumcemde vardı iki bişey yaptıysa ardından ben hizmetcinizmiyim diye söylenip durdu
(1,549 puan) tarafından
Ay seninde daha zor kayınbaba nedir ya bu lar.gercekten çok cahil sen hastasın bunlarla mi ugrasyor valla benimmsinir tepeme.ciakrdi bunda bile ciktinsurat ettim anlayana
-Reklam-
0 oy
(1,270 puan) tarafından

Ben annenin de kaynananın da kalmasına karşıyım kızıma doğum yaptım eşim baktı oğluma doğum yaptım eşim baktı bitek hastanede kız kardeşim kaldı ondada erkek kabul etmediler diye 

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 310 göst.
20 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,301 göst.
24 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde The New ♚ ツ (2,103 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 462 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 374 göst.
22 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,493 soru

12,274,083 cevap

37,679 kullanıcı

Kategoriler

...