0 oy
281 göst.
Aile kategorisinde (1,232 puan) tarafından
Kuzular eşim 8 sene boyunca durmadan çalıştı işten ayrıldı tazminatıyla çalışmadıgı günler yedik içtik işe girdi yapamadı cıktı şimdi iş araıyo bazwn diym alanında bulamasan bile bi iş bul gir 3 cocugumuz var geçim zor kışı atlatalım bulursun alanında iş yok diyo cok biliyosan eve bakim sen çalış diyo bn bekarken çalıştm evliykn hiç çalışmadım sizce yapabilirmiyim yoksa boşmu vereym adam eve bakabilirmı vidden güzel cevaplarınızı bekliyorum

7 Cevaplar

+2 oy
(3,464 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hayır tabiki sen çalışma, işten gelir bide evle uğraşırsın 
(1,232 puan) tarafından
Bnmde korkum o
-Reklam-
+1 oy
(11,443 puan) tarafından
Esin 3 cocuga 3 gun baksın da sonra bir daha konusun bu durumu. Ayaklarını opup kurbanın olayım calısma dwmezse bende birsey bilmiyorum
(1,232 puan) tarafından
Dmi ev yemek temizlik çamaşır bulaşık cocuklara ilgi prtim cıkıyo
(11,443 puan) tarafından
Ohoh o hava civa bakayımda sen calıslar. Nereye bakacak. Hangi adam bakabilmişte o bakacak. Filimlerde oyle adamlar. Yok ki oyle babaların filimleri cekiliyor
(1,232 puan) tarafından
Vala canm öyle
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Sen tamam de iş aramaya başla bir iki de görüşmeye git bak bakim ne iş olsa çalışır mı çalışmaz mı. Ev işini hele 3 çocukla kolay sanıyorlar 
(1,232 puan) tarafından
Vala bazen dank etmiyo deil bu sefer rahata alışır diye korkuyorum
(3,822 puan) tarafından
Rahata alıştırmıcaksın canım işten eve mi geldin onun gibi yatacaksın yada çocuklarına vakit ayıracaksın yemek nerde diye soracaksın he istediğinde para vermiceksin onlar gibi yapacaksın
(1,232 puan) tarafından
O çalıştıgı parayı elime sayardı bnde evi geçindirrdim senin benm yok bizde
(3,822 puan) tarafından
Bizde de yok ama bazıları yapıyor diye dedim onu
(1,232 puan) tarafından
Anldm canm haklusın
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Saçmalamis eşinde hadi çocuk bir olsa anlarimda onlar sana senin düzenine alışmışlardr eşin yetebilir mi yani?? Çocuklar arada kalıcak 
(1,232 puan) tarafından
Bnde öyle diymd baklm nolcak
0 oy
(16,611 puan) tarafından
İkimizin de mesleği var ben işte iken eve de cocuga da eşim bakıyor ama inanki anne gibi olmuyor asla senin gibi bakamaz o çocuklara üstelik ev işi işten gelince sana kalır kocan da rahata alışır erkekler maalesef çok gururlular ama kadının parasını yemeye bir alıştılar mi hep kolaylarına geliyor o 
(1,232 puan) tarafından
Anldm canm yorumun için cok saol
0 oy
(473 puan) tarafından
İşten eve gelip bütün sorumluluğu da üstlenirsen o adam ömrünün sonuna dek çalışmaz.İse gideceksenjz , ev işlerine karismayacaksiniz aynı erkeklerin yaptığı gibi.Bence en doğrusu imkanınız varsa , ikiniz de çalışın , üç cocugunuz varmış , bakacak birileri varsa etrafinizda , hem siz de ayaklarınizin üzerinde durmuş olursunuz.
(1,232 puan) tarafından
Küçüğüm 2 yaş ortanca 5 yaş büyüğü 8 yaş kaynnm felc geçirdi anne uzakta bakacak olsa bi dk durmm zatn
(473 puan) tarafından
Canım küçük olan bir yaş daha büyüyünce kreş ihtimalini değerlendir derim , çalışmak bir kadın için güzel bir şey.Kimseye boyun egmezsin , hem de yenileyen bir şey insanı , her gün evde aynı şeyler insanı yaşlandırıyor .Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.
0 oy
(50,783 puan) tarafından
arkadasimin eside hep bölümünde aradi.hep issizdi arkadaşımın tazminatı dugun takıları arabaları hepsi gitti hazira dağ dayanmadı arkadasim is arıyordu iki cocugu var biri iki yasinda. simdi esi 101 de iki uc aydir insallah cikmaz umarim oda bir is bulur
(1,232 puan) tarafından
Gerçekten öyle canm cok zor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 196 göst.
11 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Masalgibiydi (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 600 göst.
25 Aralık 2020 Aile kategorisinde Hzlll (922 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 328 göst.
25 Aralık 2021 Aile kategorisinde Rabia2 (421 puan) tarafından soruldu