0 oy
886 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dün kaynımın hapse girdiğini söylemiştim eşim gece aradı annesigil oradaymış oda gitti sabah haber verdi 3 çocuğuda bir haftalığına buraya getiriyormuş orda çocukların halini görünce kızmış eltime oda şikayetinden vazgeçince zaten sinirli gitti eşim oraya orda annesigilde abisinin peşine düşmüş nasıl çıkarırız diye bakmış çocukları düşünen yok verin çocukları ben götürürüm demiş eltimde iyi olur bizde mahkemeyle uğraşırız diyip eşyalarını hazırlamış hemen şimdi yoldalar 3-4 saatlik yolları kaldı bende onlara hazırlık yapıcam nasıl olacak 4 bebekle bilmiyorum ama olacak bir şekilde kardeşimi çağırıcam gün içinde yanıma yardımcı olması için eşim 1 hafta demiş ama sanmıyorum 1 haftayla kalacağını elinden geldiğince göndermez eşim çünkü orda kimse ilgilenmiyormuş çocuklarla 9 aylık bebeğe bile adam akıllı yemek vermiyorlarmış nasıl hapisten çıkarıcaz diye uğraşmaktan

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yalnz ben kendime diyodum peşpeşe diye.

3.5 yasında oğlum.

14baylik kızım.

Senin eltin seri üretim.
tarafından
Herkes söyledi ama oda durmadı eşide kaza diyorlar sürekli aldırmaya çalıştı kaynım en küçüğü eltim aldırmadı
tarafından
Valla Allah uzun ömürler versin de seri uretim yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun 
tarafından
Amin teşekkür ederim
0 oy
(52,744 puan) tarafından
inşallah senjn ailen yardım eder yazik bebek hepsi daha
tarafından
Çok şükür ederler evet çok küçükler
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Eltin tam bir ***** ve geri zekalı öyle şrfsz koca peşine düşüp evlatlarını nasıl aksatır
tarafından
Evde 10 kişiler 3 çocuğa bakamamışlar ihmal etmişler bir adam peşine gidip hepsi
0 oy
(506 puan) tarafından
Canım sen elinden geldiğince güzel ilgilen o meleklerle kül bilmezse allah bilir allah rızası için yap 
tarafından
Allah rızası için zaten o çocuklar kurtulsun diye yoksa o ikiside iflah olmaz
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Allah sevabını kat be kat karsına cıkarsın canım. Evet kaynın zor durumda ama bebeklerın annesı herseyı bu kenara bırakıp cocuklarını ihmal etmemeliydi.cok kucuklerı daha hepsı anne kuzusu. 
0 oy
tarafından
Günahtır bak ama çocukların annesi bakması gerekiyor kocası hapiste diye çocuklarına mi bakmiyacak bide kocaninin ailesi kardeşleri var yani omuncikarmya çalışacak anlamadimki ben eşim bı gün nezarete kaldı ben evimde oturdum ağladım hamilydim iki bebeğimde ben baktım kayinim çıkardı bu bence erkek işi oturup çocuklarına bakacakti 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 272 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 231 göst.
7 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 366 göst.
0 oy
4 cevap 527 göst.
24 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dijle (32 puan) tarafından soruldu