Kızlar öncelikle çocuk konusunda dini ırkı benim için eminim burdaki anneler için de önemli değildir kuzenime gezmeye gittik ve tesadüf eseri rastladık Suriyeli aile anne 3 kız çocuğunu bırakıp gitmiş baba bakmaya çalışıyor bir ev verilmiş ancak sadece ev ve bir baddaniye yerde başka birşey yok elektrik bile baba ev sahibinin ineklerini bakma karşılığı oturuyor ve sadece 3 öğün yemek alıyor adama birde aylık 3.000 veriyormuş ama anne yok başlarında babayı ikna etmeye çalıştık devlete vermesi için ama cocuklarimdan vazgeçemem diyor ama adam mallara bakıyor 3 ude kız çocuğu öz bakımdan çok çok eksikler acaba diyoru sikayetmi etsem çocuklar için yardım toplamaya çalışıyorum bir yandan eşya erzak konusunda ama çocukların bakımı açısından çok kararsız kaldım babanın çocukların vebaline girmekten korkuyorum onları ayırarak ama bir yandan 3 ude çok küçük bakımdan eksikler af af ne yapacağımı şaşırdım ben kızlar akıl verin
Yardım yapılır elden gelen herşeyle destek olunur ama bundan dolayı evlatları babasindan ayırmak olmaz Rabbim bir yerden rızıklarini verir elbet siz yardımcı olun gerisini Rabbime bırakın
411,513 soru
12,388,080 cevap
43,629 kullanıcı