0 oy
133 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (267 puan) tarafından
3 yaşında bir oğlum 3 aylık bir kızım var. Her gece ağlıyorum onlara yaptıklarım veya yapamadıklarım için. Yeterince ikisiyle de ilgilenemiyorum. Yetemiyorum yetişemiyorum. Öyle zor geliyor ki psikolojik ağırlığım birini kucağımdan indirsem diğeri için vicdan azabı çekiyorum. Her ikisi de benden ilgi bekliyor her ikisine birden yetişemeyince her gece vicdan azabı çekiyorum. Hem ruhen hem bedenen çok yoruldum . Eşim çok yoğun ve gurbetteyim 

2 Cevaplar

0 oy
(14,470 puan) tarafından
Başlarda bende öyleydim özellikle 2. Çocuk gelince.

Bizimkilerinde arası 27 ay

Sonra sonra dedim ki elimden geleni yapıyorum yani,

Ona en büyük miras kardeş de bırakıyorum .

Sonra geçti o 
(267 puan) tarafından
Hani o ikisinin birden aynı anda ağlayıp anneyi istediği anlar var ya öyle çaresiz kalıyorum ki
Bugünlerde geçecek büyüyünce çok özleyeceksin diye telkin ediyorum kendimi
(14,123 puan) tarafından
Çok az daha büyüsün birlikte olcaklar zaten küçüğüm sekiz aylık büyüğüm üç yaşına girecek bir ay sonra şimdi birlikte kosturuyorlar biri orumcekte biri atında oynuyorlar yerlerde yuvarlaniyorlar geçecek m etme az daha sabir
(14,470 puan) tarafından
Evet evet gunani ye katılıyorum.
Kızım 14 aylık oglum 3.5 oldu.
Görsen nasıl birbirlerini yiyolar :D
(14,123 puan) tarafından
Evet daha sekiz aylık ama nasıl satasiyor abisine kız ☺️
-Reklam-
0 oy
(936 puan) tarafından
Sen elinden geleni yapıyorsun canım biraz yanlız kaldığın için öyle oluyordur herşey senin sırtına bindiği için bu çok normal birsx tatile çıkin ailenizin yanına gidin braz kafa dağıtacak şeyler yapın geçicidir inşallah yoksa piskolojisik destek de almanızda fayda var 
(267 puan) tarafından
Ben iki çocukla gidemem ailemin yanına eşim de yoğun olduğu için götüremez . Psikolojik destek almayo düşünmüyor değilim . Mükemmel hep iyi anne olmak için çabalarken kendi kendimi yedim yetemedikçe yıprandım
(936 puan) tarafından
Kimse dört dörtlük değildir canım olamaz da elinden geleni yapacaksın ona kalırsa bizim annelerimiz onların anneleri bizi bırakıp işe güce bakmışlar oturup oyun bile oynamamislar yinede başımızda olsunlar yeter diyoruz demi buda böyle bişey Rabbim güç kuvvet versin çocuklarına yapacağın en büyük iyiliğin biride kendine iyi davranmaktan geçiyor sen ne kadar mutlu olursan onlar da hisseder o kadar mutlu olurlar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 225 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,415 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 203 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Rabia42 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,834 göst.
23 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
17 Temmuz 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Kkesma (64 puan) tarafından soruldu

410,515 soru

12,348,382 cevap

40,303 kullanıcı

Kategoriler

...