0 oy
89 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (507 puan) tarafından
Dun sabahtan beri atesi var ilaclarla dusuyo cikio smdi en son 4 bucukta verdim dusmesini bekliyorum yarin oglen ailehekimine goturcem 3 yasinda oglum usttumu noldu anlamadm evin icinde hasta oluyolar yahu bende stresten wcden cikamiyorum :( anne olunca anladim ne kadar zor oldugunu..

2 Cevaplar

0 oy
(557 puan) tarafından
Kesinlikle herşey anne olunca anlasiliyormus bende öyle iliklerime kadar hissettim ki 5 aylık bnm evladım rabbim şifa versin seninkine de hemen iyilessin çocuklar hasta olmasın ya :(
(507 puan) tarafından
Amiinnn aminn sizdedemi ates var
-Reklam-
0 oy
(3,136 puan) tarafından
2 gündür bizde ateş nöbeti tuttuk 2 yaşındaki kızıma boğazları kizarmis antibiyotik başladık bugun cok şükür suan iyi erken teşhis her zaman için iyidir Çok Geçmiş Olsun
(507 puan) tarafından
Viralse antibiyotik ise yaramazki grip olmusta olabilir bakalim bosa kullanmakta istemiyorum yarin goturrum doktora bi.. gecmis olsun sizede
(3,136 puan) tarafından
Kuzum 2 gün önce doktor gribal geniz akıntısı var dedi aferin zaditen ve burun sprey verdi 2 gün kullandım kızım dahada ağırlaştı halsizlesti bugun tekrar götürdüm doktor boğazları kizarmis ateş ondan olur dedi antibiyotik yazalım dedi iyikide yazmış soguk havaleden korkuyorum her zaman

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 167 göst.
+2 oy
23 cevap 415 göst.
0 oy
5 cevap 346 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,328 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 239 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevo_sevo (360 puan) tarafından soruldu

Kategoriler