Arkadaşlar, benim babam çok eleştirel eleştirirken de karşısındaki insanı yerden yere vuran Bi insan ...4 yaşında Bi oğlum var Allah razı olsun hakkini yiyemem benden sonra oğlumu en çok seven insan da kendi babası değildir benim babamdir. Adım kadar eminim buna...ama benim hayatımı bana zindan ediyor ve psikolojimi öyle çok bozuyor ki ..sürekli yıkıcı eleştiri yapar herkese istisnasız..Ben eşimden defalarca kez ayrılık aşaması yaşadım eşimle ayrı ailemle yaşadım. Ama her seferinde babamın beni asagilamasina sürekli başımın etini yemesine dayanamadığım için geri eşime döndüm...evliliğim çok zor ve sıkıntılı. Ve bütün bunların üstüne haftada bir 2 haftada bir Bi kız evlad gider ya annesinin evine .hani Bi enerji toplar nefes alır hasretlik giderir .her gitmem de psikolomi daha çok bozup geliyorum. Artık gitmek dahi istemiyorum ...benim abim de boşanma aşamasında şuan..abimin gıyabında laf söylerken sürekli beni de içine katar .gecen dayanamayıp dedim .baba benim şuan Bi sıkıntım yok evliliğim de kavgam yok neden beni de içine katıyorsun. Bana geçmişi hatırlatıp moralimi bozuyorsun...Bende eve dönüp eşime dolmuş oluyorum ve ona patlıyorum dedim ...Bana sen de ***** olma diye Bi cevap verdi ...yine kendinde Bi hata yok yani .say say bitmez ..çocuğumu istemediğim halde abur cubur bağımlısı haline getirdi ...ve cocugumda bebekken ki ben her bebekte daha 5-6 aylık her bebek de olan oyuncakları dağıtma yere atma vs şeyleri hep şiddet eğilimli (eşimin erkek kardeşi psikolojik sorunları olan biri )buna baktir sonuçta onlardan gen aldı vs ...şimdi oğlumda 1 haftadır falan göz kırpma var .yanında bahsettikce çoğaldı maalesef. Yok bak bunda bisey var .oğlumda şükür ki sorunlu hareketler yok .tek sıkıntısı biraz korkak olması ama ben onu da yalnız büyümesine veriyorum. Hiç arkadaş çevresi yok maalesef daha çok küçük olduğu için...neyse konuyu çok uzattım. Artik öyle yoruldum ki babamın bu tavrından...ne yapacağımı bilemiyorum .işin komik yani şom ağızlidir. Ağzı 1 kere hayra açılmaz. Ve ne dese de çıkar. Günlerdir onun yüzünden çocuğumla alakali psikolojim öyle hale geldi ki durup durup ağlıyorum kalbim sıkışıyor. Psikoloğa götürmek istiyorum ama çocuk da hiç bisey yok ki konuşuyor çok akıllı şiddet yok hiç bisey yok ben doktora götürüp ne diyecem ki ...kafam çok kötü. eşime anlatsam daha kötü işine gelince beni ailemden vuran Bi insan o da .bu gün dinler derdimi iki gün sonra bununla alakalı bana laf sokar .yapayalnız hissediyorum:(