0 oy
322 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ailemden uzakta olmaktan yoruldum. Ailemin yanına gidiyorum. Aklım kaynanam ben yokken eve mi girecek. Orda ki sıkıntılar. Babam hapiste. Kardeşlerim. İyice evden uzaklaşmış. Onların yanına gidince ceza evine bebeğim ile gittim. Torunu görsün diye. Kanser riski var demişler. Lakin KOAH artmış. Ciğerlerini orda bitiriyor. Geldim gün eşim eve geçmek yerine annesi gile götürdü. Çocukları banyo yaptırıyormuş. 3 yaşındaki kaynım koşarak bebeği öpmeye geldi. Üstü anadan üryan. Kırkı çıktıktan sonra daha saldırmıyor. Ama bir şeyler yedirmeye çalışıyor. Bazen dudağından öpmek istiyor. Hayır diyorum. Öpsün ne olacak diyor. Çocuğu alıştırmış. Heryerde dudak öp diyor annesine. Git üstünü giydin gel. Ondan sonra öpersin dedim. Sonuçta ağaç yaşken eğilir. Bu yaşta kişiliği oturuyor. Çok öpmek istiyor. Ben diyorum. Hasta yazık hastalığı sana geçmesin. Küçük diye öyle dedim. O günde gitti komşunun kedisinin mamasını yedi. Bir de uyardık Sonra gelip benim bebeğimi öpmeye çalıştı. 3 yaş aşısını oldu ayriyeten. İster öptürürüm sanane senin mi çocuğun dedi. Bende orda elim ayağım titriyor iken. Sitem ettim.  Neyse o gün de ilk evlilik yıl dönümümüz. Bir şey demek istemedim. Üstünden günler geçti. Dün annesi gile gitti komşusu ile meseleyi açtılar. Eve geldi. Şaka yaptım. Sinirlendi. Bana aynısı dediler ben bir şey demedim. Tabi bir tek benim anneme bağırırsın. Küçük çocuk öpmek istememiş. Sen izin vermemişsin. Dedi. Annen ne bana bezetilmesini istemiyor. Ne huyumun benzemesin. Bana herkesin içinde senin mi çocuğun. Öp oğlum yaptı. O günden beri çocuk hasta. Öpsün öpmesin demiyorum. Lakin çok öpüyor. Gidip gelip öpüyor. Astarını istiyor. Dedim. Annen bana böyle dedi için sesimi yüksetim. Ben duygularımı kontrol edemiyorum. Annenin ağrına gitmiş. Benim de ağrıma gitti. Herkesin içinde bak kılı. Diyerek başörtüyü geri itip yanaklarımı gösteriyor dedim. Ben tüysüzüm o tüylü benim bacağımda o kadar yok diyor.  Benim ağrıma gitmiyor mu. Annenin öyle yaptığını gelip söyledim mi yok. Benimle neden yarışmaya çalışıyor. Hayır annem sanki sadece senin mi çocuğun demiştir. Yemin ederim ki annen böyle dedi diyorum. Eğer yalan ise şuracıkta öleyim dedim. Normalde herşey için yemin etmem. Bana güvenmedi. Ben de o yüzden yemin ettim. Sıkıldım artık. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ana kuzusu bir kocan var galiba madem annene karindan daha çok değer vereceksin neden evlenip üstüne çocuk yapıp kadının hayatını mahvediyorsun kocanın ilk önce duzelmesi lazım yoksa böyle devam etmez

Kaynananın o çocuk sanki senin çocuğun dediğinde ağzının payını verseydin sen mi dogurdun sen mi tasidin karnında deseydin unutma kocan sana değer vermedigi için kaynanan bu kadar kötü davranıyor sana

O çocuğun opmesine gelince opturmek istemiyorsan bir kere tepkini koycaksin benim çocuğuma dokunmayin sizin yüzünüzden hasta oluyor sürekli de

Bunlardan baş etmek zor ne yapsan duzeltemezsin ilk başta kocanın düzelmesi lazım yoksa zor yani annen baban arkandaysa yanlarına git

Allah yardımcın olsun canım 
tarafından
Babam hapiste nedensiz yere yatıyor. Ona bir şey diyemem. Annem katlan der.
tarafından
İşin zor canım Allah yardımcın olsun
-Reklam-
0 oy
(542 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kardeşim bu dunya biz muslumanlar icin imtihan yeri hepimizin ayri ayri kendine zor dertleri var unutma hepsi gecici elbet bu zor gunlerinde gececek.Baban sucsuz yere yatiyorsa insAllah tez vakit evine döner.Annen cok mu uzak biraz gorussen kalsan sana iyi gelebilir belki.Kayinvaliden ve esin sıkıntıli insanlar malesef. Allah esine once haniminin haklarini korumayi ve once karim çocuğum diyebilecek idrak nasip etsin.Kayinvalidenle sık biraraya gelmemeye çalış imkanin varsa.Esinden yana sorun olmuyosa korkmadan kendi dusuncelerini soyle insanlar icinde de saygi cercevesinde haddini bildir.Ne oluyor ki bu kayinvalideler ahiret yok gibi davraniyorlar.Allah hidayet merhamet versin.Sana da sabirlar dilerim.
tarafından
Ayrı şehirde. Babamda dava hala sürüyor.
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Allah sabır versin bacım keşke uzağa gitne şansın olsa 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 304 göst.
7 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde angelmelodi (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
7 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde angelmelodi (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 505 göst.
0 oy
2 cevap 434 göst.
31 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Alparslanın annesi ❤ (21 puan) tarafından soruldu

414,047 soru

12,461,784 cevap

46,742 kullanıcı

Kategoriler

...