Merhaba arkadaşlar şuan moralim çok bozuk ablamın evlenmeden önce Nişanlilik geçirmişti ve o kişiyle ayrılmıştı 1 sene sonra şuan ki eşiyle tanıştı eşi biliyordu Nişanlilik olayı geçtiğini öyle kabul etti yani evlendiler üzerinden 6 sene geçti 1 aydır psikolojik olarak eniştem çok kötüymüş her şeyi kafaya takiyormus dün akşam sıkıştırmış ablamı işte hep rüyamda görüyorum o adamı vs gibisine ablama ne oldu aranızda anlat işte hiç birsey aramızda degismicek söz veriyorum vs demiş ablamda anlatmış aralarında geçen şeyleri ilişki olmamış ama farklı şeyler olmuş eşine de söyleyince delirmiş gece gece gitmiş annesi 1 sokak asagida onun yanına annesine bile anlatmış olan olayı ablama çok kızdık bizde neden anlattın işte böyle şeyler dillendirilmez üzerinden kaç sene geçmiş yani 2 çocuğu var ama işte söz verince vs güvenmiş anlatmış sabah annemler tesadüfen ablamın evine gidiyorlar haber vermeden kavga ettiklerini vs bilmiyorduk bir bakiyorlar ki ev darma duman enişte sigara bırakmıştı 6 sene önce sigara içmiş yerler de ablamın gözleri kıp kırmızıymis sonra gelin yatak odasına demiş anlatım işte o vesileyle anlatmış enişte de evdeymis çıkmış gitmiş işte evden ablan ayrılalım demiş o da yok cocuklarim var gibisine birseyler demiş annemler oradayken kaynanası da gelmiş hemen kaynanası diyormuş ki işte benim oğlum unutmaz o anlattıklarını artık dudağından bile öpemez ***** saçma büyüklerin bu olaya bu şekilde bilmeleri ablama da çok kızdım anlatmamasi gerekiyordu eski geçmiş şeyi şimdi dillendirmek çok saçma geliyor bana erkkerlr işte kendileri her şeyi yaparlar hiç birsey olmaz kadınlar küçük bir hata yaptığında olayı bu noktaya getirirler