Kzlar biraz uzun olcak ama kusura bakmayin kimseye anlatamiyorm da bileniniz bilir esim cezaevinde kaynanayla yasiyorm bi oglum var 31 haftalik hamileyim oglum 15 aylik ve dis ckariyo bu aralar cok rahatsz bnde artik agirlastim belim flan her yerim agriyo bgun ymek veriyodum ogluma oglum kustu bende kzdim ogluma zaten oglum dgdu dogali kusuyo gelmis bna diyo nasl annesinde sen bilmem ne flan dedim madem oyle gel kndin ver emek cocuga bu zmana kdar bna bi yardmlari destekleri olmadi yani ustune bide evi temizliyodum dha bi ay olmadi tmizligimi bitirdim her yer les gbi snra basladi tartismaya benimle bnde dedim bu zmana kdar bna ne yaptin da smdi yapcaksn sen bna kaynanalik yapmadn ki yani bna diyo sn bna kurban ol benim gbi kaynana nerde bulcan bnde senin gvi kaynana olmaz olsn gelms bna diyo sen birini bulmussun kendine yav insan gelinine nasl byle bi iftira atar allah askina ya bktim artik esim bi an once gelsede kurtulsam rabbime biraktim zatrn bn allaha havale ettim onu kusura bkmayin icimi dokmek istedim hakkinizi helal edin uzun oldu biraz