Bugun guya pazar diye dışarı ciktik ama pisman oldum surekli karida kizda gozu. Nerde g@tu basi acik var ona bakiyo. Daha 2 senelik evliyiz. Bende oyle cirkin sisman bisey degilim gayet Bi erkeğin begenebilecegi bi kadinim . Istedigi sekilde giyinirim evde ama hala gozu baska kadinlarda. Bide sanki agzi sulana sulana bakmiyomus gibi dar ve acik giyinenlere; sunlara bak ya hic utanmiyolar diyo, asil utanmasi gereken kendisi. Bi magzaya gireriz kadin calisan yardimci olur o kadar kibar davranir ki yada erkek calisanlarinda olduğu yerde gider kadin calisanlardan yardim ister. Gozu her yerde .Bakar bakar seni sinirlendirmek icin yapiyorum der ama o kadar sıkıldım ki artik umursamıyomus gibi yapiyorum. Cok yanlis bi adamla evlenmisim o kadar pismanim ki bu hareketleri o kadar soguttu ki kendinden asla guvenmiyorum belki aldatmistirda asla emin olamiyorum. Bide ben niye bakiyosun dedigimde bana kiziyo en cokta o sinirlendiriyo insani.
Niye şişman kadınlar aldatilmayi hak ediyormu
Sizin akliniz bu şekilde olduğu sürece aldatilmayi hak ediyor sunuz kendinizi goglere cikartmak icin insanları aşşalamaktan vaz geçin
Etliyim butluyum sismanim ama 4 yıl bitecek bir kere böyle birseyle karşılaşmadım
ÇİRKİN SİSMANDAN SONRASINI OKUMADIM BİLE
O zaman sende onun yaptığı gibi yap bakalım hoşuna gidecek mi ahlaksız adam utanmadan daha birde seni sinirlendirmek için diyormuş Bacım bu adamdan sana hayır gelmez guzelmissin de dediğine göre kendini harcatma
1,486,914 soru
24,308,109 cevap
344,566 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın