Kızlar korona olmuşuz hastaneden geliyorduk . Bende de yüksek ateş problemı var aniden çıkar. Yıne oyle oldu mıdem o an çok kötü bulandı tıtremeye başladım.ıstıfra ettım kusarken altıma kaçırdım yoğun öğürme sonrası çok utanıyorum odadan çıkamıyorum arabada battı tabi
Kızlar çok özür dılerım o kadar hastayım kı tek tek yazamıycam kızımın ateşi de şuan çok yüksek onu takıp edıyorum uyumayım dıye buralarda takılıyorum kocamın arabası dememın sebebı evde ıkı tane araç var bırı eşimin kullandığı şirket arabası yanı bıze aıt degıl o yüzden oyle dedım ağız alışkanlığı ama şunu da ıtıraf edeyım kaç yıllık evlıyım bu para konusunda falan utanırım hala nedense gecmış olsun dıyen kardeslerım Allah razı olsun kızım ıyı olsun ben bı sekılde atlatırım
Çok geçmiş olsun senden kıymetli mi ? Hiç utanıp sıkılma sağlık bu. Ben 38 haftalık hamileyim mutfakta yemek yapıyorum pandemi tam kapanma zamanı eşim de evde . Bebeğim o ana kadar tersti . Karnıma bisey oldu lirk diye su sesi geldi sonra afedersin ishal gibi oldun wc ye bir koştum ama altıma yaptım yetisemedim hic tuvaletim de yoktu üstelik beterin beteri var diye anlattım bosver
Eşim hala der sen yanımda s.ictin bile diye
1,492,151 soru
24,381,618 cevap
348,769 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın