(Azerbaycanli oldugum icin sozlerde sorun yasaya bilirim)
Sosyal medyada tanistik.. )))
Daha yeni kullanmaya baslamistim okul okuyordum sizde lise diyorlar galiba bizde 10cu sinif..neyse tarihten bir yaris duzenlenmis soru sordular kazanan 1ci olucakmis bilmem ne..
Soruyu ben duzgun yanitladim 1ci yer ben oldum 2ci yer esim
Direk bana mesaj atdi o soyle bu boyle yalniz yapmisiim ders hakkinda filan konustuk tartistik.sonra 1 muddet sonra yine mesaj atdi konustuk oyle boyle derken 7 yil oldu nisanlandik nihayetinde sehirlerimiz ayriydi bir birimizi 1 2kez gormustuk ablamla cikmistim kurabiye yapib vermistim bide))
Ha sonra nisanliyken annemle kaynanam bir birlerine girdiler annem hayatda kizimi size vermem dedi nisanim atildi esimle konusuyorduk o kacalim gidelum diyordu .ven umutluydum barisicaklarina ..1ay sonra aileme ben vermezseniz kacarim dedim.ne cesaretse..sonra hemen gun gece kavga gurultu falan esim cik gel ben senin yanindayim her zaman dedi ..odamin penceresinden komsunun heyetine atladim kapisini actim amcasigile kactim onlarda ilk ucakla esimin olsugu sehire yolculuk etdiler.dugunum oldu simdi 3aydir evliyim veee cok mutluyum cok sükür...boyle olmasini hayal etmemisdim ama kader...kisaca anlatdim hele)))